Diétás reggelinek számít 2 dl tej,1 tk édesítőszer,2 marék zabpehely,1 marék mazsola?
Figyelt kérdés
168 cm, 62 kg vagyok és szeretnék 55 kg lenni.
Ha ez nem felel meg, mit egyek reggelire?
2013. júl. 19. 22:13
1/4 poiu válasza:
Szerintem ez mind kukába való. Ha fogyni akarsz, akkor zöldség a serpenyőbe fedő alatt, küldj utána valami szalonnát (pl. császárhúst) és egy tojást.
2/4 anonim válasza:
Kukába való a fejed az. Hogy lehet ezt mondani egy ételre?
A mazsola nem kéne, az elég sok cukor. Viszont reggelire elég kevés.
3/4 anonim válasza:
Kis átalakítással jó lehet. Először is főzd meg vízben vagy tejben a zabpelyhet, így jobban emészthető! (zabkásaként az igazi) Aztán cseréld le a mazsolát friss idénygyümölcsre, az aszaltakat hagyd meg télire! Túl édesek, és a friss gyümölcs másik előnye, hogy sok vitamint és egyéb hasznos tápanyagokat tartalmaz, élő étel.Az édesítőt meg hagyd ki, éppen elég édesek a friss idénygyümölcsök!Ha unod a zabot, főzz kölest, cukrozatlan müzlit, kukoricakását, hajdinát, barna rizst.. Reggelire tökéletesek gyümölcsökkel.
4/4 anonim válasza:
Ezek közül a mazsola ami fogyasztható (gyümölcs), a többivel nem bír az emésztőrendszerünk. Zabot és tejet nagyon szegények, éhezők esznek de nem azért hogy egészségesek vagy karcsúak, erősek legyenek hanem mert rövid távon erőt ad.. hogy ne haljanak éhen.
Lehet így enni, csak elhízásra és betegségekre lehet számítani a tej miatt biztosan, de a zab sem a hosszú élet kulcsa.
Tojást szokás reggelizni egyébként, az tápláló. És az oldalon is láttam hogy sokan írják: zöldségeket!!
Névtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!