Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » (már nem fogyózok csak súlytar...

(már nem fogyózok csak súlytartás. ) zabpehely (cukrozatlan) 30gramm + 1dl víz + fél/negyed alma. Ez jó szerintetek?

Figyelt kérdés

hallottam hogy a müzli nem jó mert teli van cukorral stb.. és olvastam hogy ez jobb helyette

de nem mindennap ezt enném csak ha nincs itthon más reggelire

2013. júl. 11. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó, jó.

Ha nincs más reggelire akkor ezt én a lendülettel ki is hagynám és mennél valami kaját keresni hogy ebédre valami tápláló élelmiszer legyen, de ez én vagyok.

Volt hogy zaboztam reggel, hát kur.va sok értelme nem volt.

2013. júl. 11. 11:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Te tudod, de én inkább valami ínycsiklandozó, tápanyagban gazdagabb cuccot ennék, pl. gombás rántottát nyers zöldségekkel... Persze ehetsz mást is, de amit Te írtál, az elég hervasztónak tűnik nekem. Ilyen fogyózásra kattanva ész nélkül típusú ételnek tűnik. Kalória alig van benne, de az legalább jórészt szénhidrátból... Pont az a legkevésbé fontos makrotápanyag, amit az emberek túlzásba visznek...
2013. júl. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!