Miért van az, hogy régen nem híztam ennyi ételtől?
(Most nagyon rossz ételekkel fogom szemléltetni, úgyhogy ne szóljatok érte)
Régen a reggeli mindig egy kakaóscsiga volt ebédre ettem sültkruplit sajttal töltött pulykamellel utána egy nagy tál fagyi/jégkrém vacsira meg éppen, ami kakaóscsiga/napraforgómag/földimogyoró/szendvics és nem híztam SEMMIT.(ez csak példa, de volt ilyen nap)
Ma meg, ha egész nap csak egy kakaóscsigát eszek is már attól is hízok. Bele sem merek gondolni mi lenne, ha annyit ennék, mint régen.
Most ez biológiai, orvostudományi kérdés?
Legegyszerűbb az 1. válaszoló magyarázata.
Bakkeeeer..
Eddig is figyelni kellett volna az étkezésre.. én is figyelek, pedig még hosszú éveken át nem híznék valószínűleg a legócskább tésztás kenyeres kajálás táplálkozástól sem. De vannak igényeim.. főleg az egészség megalapozására. Merthogy nem a látványos hízás a legrosszabb ami megtörténhet és összefügg az étkezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!