Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy régen nem...

Miért van az, hogy régen nem híztam ennyi ételtől?

Figyelt kérdés

(Most nagyon rossz ételekkel fogom szemléltetni, úgyhogy ne szóljatok érte)

Régen a reggeli mindig egy kakaóscsiga volt ebédre ettem sültkruplit sajttal töltött pulykamellel utána egy nagy tál fagyi/jégkrém vacsira meg éppen, ami kakaóscsiga/napraforgómag/földimogyoró/szendvics és nem híztam SEMMIT.(ez csak példa, de volt ilyen nap)

Ma meg, ha egész nap csak egy kakaóscsigát eszek is már attól is hízok. Bele sem merek gondolni mi lenne, ha annyit ennék, mint régen.

2013. júl. 11. 16:25
 1/6 anonim válasza:
Hormnok változhatnak..egyebkent en is ilyen voltam 50 fel hiztam 68ra most 60vagyok es oda kell figyelnem arra h mit eszek es mikor.20L
2013. júl. 11. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Most ez biológiai, orvostudományi kérdés?

Legegyszerűbb az 1. válaszoló magyarázata.

2013. júl. 11. 17:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam biztos benne hova is írjam :). De ha a hormon miatt is van akkor most mindig oda kéne figyeljek arra, hogy mit és mennyit eszek? Én ezt nem tudom csinálni. Régen sosem kellett :( olyan rossz nem lehet valamit csinálni?
2013. júl. 11. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Figyelni az étkezésedre mert lehet hogy az anyagcseréd lelassult
2013. júl. 11. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát üdv a valò világban:-) eddig òriási szerencséd volt hogy ennyi ès ilyen kajáktòl nem híztál, de bizony ahogy telnek az évek, ez változik. Ha ez megnyugtat, én már tizenéve nem ettem kakaòdcsigát vagy mekis kaját, sőt a kenyé rizs, krumpli ìzét is már kezdem elfelejteni:-D
2013. júl. 11. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Bakkeeeer..

Eddig is figyelni kellett volna az étkezésre.. én is figyelek, pedig még hosszú éveken át nem híznék valószínűleg a legócskább tésztás kenyeres kajálás táplálkozástól sem. De vannak igényeim.. főleg az egészség megalapozására. Merthogy nem a látványos hízás a legrosszabb ami megtörténhet és összefügg az étkezéssel.

2013. júl. 11. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!