Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » (Felpontozlak! ) Te miért...

(Felpontozlak! ) Te miért fogytál le vagy szeretnél lefogyni?

Figyelt kérdés
Érdekel,hogy kit milyen ok hajt?
2013. júl. 7. 11:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Már készül a blog és vele együtt egy meglepetés. :)
2013. nov. 18. 19:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Mert szeretnék jobban kinézni,csinosabb lenni.Szeretném azt elérni,hogy amikor a tükörbe nézek,ne pánikoljak mert még van háj itt-ott,hanem büszke legyek magamra.
2013. nov. 20. 17:03
 23/25 anonim ***** válasza:
Mindig kover voltam .. kenhetnem a genetikara de tudom,hogy ez az en felelotlensegem oka .. 14evesen 20 kgot fogytam ra 2 evre 30jott vissza de nm tudtam megertetni magammal , h kozel van az h 16evesen cukorbeteg legyek .. szegyenlem de irigyeltem azokat akik csinosak , feltudtak venni egy szuk bluzt anelkul h huzogassak mert en kinomba mindig azt csinaltam .. nm akarok cukorbeteg lenni csinosan es izlesesen akarok oltozni mert imadom a divatot .. aszeretnem h a szuleim buszkek legyenek , azok akik eddig csufot uztek belolem nagyot nezzenek , es h a 18dik szulinapomra egy alomszep ruhat tudjak felvenni es mikor belenezek a tukorbe elegecet legyek :)
2013. nov. 20. 17:22
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

hogy egészséges legyek

hogy önbizalmat adjon

hogy harmóniában legyen önmagammal

hogy csinos és karcsú legyek

hogy megmutassam a környezetemnek, hogy valójában én vagyok a király köztük és nem úgy van, ahogy ők gondolják

hogy rendbe jöjjek lelkileg, megszeressem a testem, elkezdjek ismerkedni, jól érezni magam a bőrömben stb, stb..

végre nem én vagyok mindig mindenhol a legkövérebb, nagyon jó érzés

Csodálatos utazás! Ne hagyjátok ki! ;)

2014. jan. 1. 12:07
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

és majdnem elfelejtettem:

Tudod, mindig duci/kövér voltam, relatíve legalábbis..

Le lettem írva a saját "csalásomban" is, leraktak jó mélyre, ha értitek..Egyszóval elkönyveltek egy nagy lúzernek..Borzasztó élmény volt, meg is viselt, azért is híztam meg ennyire...De már nem vagyok kövér, most következik az utolsó forduló és lassan a célegyenesbe érek...Börtönbe voltam zárva, ezt csak a kövér emberek tudják milyen...De sok kövér pl teljesen jól érzi magát, rendben van lelkileg is, hát én soha nem voltam és ezért változtattam..csak magamért..

2014. jan. 1. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!