Hány kg vagy? Hány cm? És mennyit szeretnél fogyni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 18:20
1/13 anonim válasza:
86 kg, 180 centi, max 5 kilót még.
3/13 anonim válasza:
173 cm, 65 kg és még 5 kg-ot :)
4/13 anonim válasza:
56 kg, és 163 cm. -6 kg de lehet több is :S :D
5/13 anonim válasza:
Fura érzés látni, hogy mások abból a súlyból szeretnének még fogyni, ami nekem már álomsúly lenne.
Én 171 cm vagyok, 80 kg és 70 alá szeretnék mennni, azzal már normális BMI-m lenne.
6/13 anonim válasza:
165 cm és 52 kg, olyan 6-8 kg-t szeretnék fogyni, vagy még többet, mert ez förtelem ahogy kinézek, ahh, utálom magam, olyan sonkáim vannak mint a disznónak, meg az a hordó hasam is, a nagy hátsómról nem is beszélve
19/L
7/13 anonim válasza:
165cm 39 kilo
nem szeretnék fogyni
9/13 anonim válasza:
170 cm 61-62 kg. Max pár kilót, de igazából edzettebb, sportosabb szeretnék lenni és egészségesebben élni, annyira a súlyom nem érdekel, inkább a tükör. :)
10/13 anonim válasza:
178cm/74kg fiú és szeretnék feljebb menni :D hozzáteszem én járok edzeni,tornázni, futni, biciklizni és egyebek tehát ha valaha is leszek 80kg az csak izom lesz :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!