Fogyni szeretnél?
Én is kövér vagyok sok sok fogyókúrát kipróbáltam eredmény jó esetben mínusz pár kiló.
Egy barátomnak Most épít házat és én délutánonként 2-4 órát segítek neki, együtt dolgozom a kőművesekkel és segédmunkásakol.
A fogyásom látványos !
A fizika munkánál nincs jobb fogyókúra próbáljátok ki.
32/f
igen nők is tudják tolni a taligát és a csereped adogatni. /kivéve a műkörmös úriasszonyok./
Én sok kövér, beteg, inzulinrezisztens melóst láttam már.
Lehet máshogy eszel munka mellett, nem? Vagy csak szerencsés vagy, és 32 évesen (fiatalon) még az testmozgás elég jó hatással van a testedre ahhoz hogy a nyugati táplálkozás néhány káros hatását valamelyest ellensúlyozza. Én erre tippelnék inkább. Ez kissé pesszimista hozzáállás, mert következik belőle hogy idővel.. telnek még az évek és nem leszel ilyen szerencsés.
Elsőnek: :DDDDDDDDD
Válaszom: Valami hasonló az elsőéhez, nyilván kalóriadeficitbe vagy azaz kevesebb kalóriát viszel be mint amit elhasználsz, többet égetsz el min amennyit beviszel, ha mondjuk megnövelnéd duplájára az étkezésed és a mozgáson nem változtatnál akkor, semmit nem érne a fizikai munka, mert nem égetsz el annyi kalóriát amennyi a fogyáshoz kell
"És erre így 32 évesen sikerült is rájönnöd, hogy a fizikai munka fogyást eredményez??"
Ezt Mond azoknak is akik káposztaleves kapszulákra költénk a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!