(Felpontozlak! ) Te miért fogytál le vagy szeretnél lefogyni?
mert egy hájas disznó vagyok, és nem akarok így élni tovább. undorítóan nézek ki. Kielégítő a válasz?
Amúgy leginkább azért mert a családomban anyai ágról mindenki kövér. Anyám, az ő anyja, az ő anyjának az anyja is... Én pedig szeretnék ebből a körből kitörni és vékonyan leélni az életem :-)
12 évesen ráeszméltem,hogy nem élhetem végig úgy az egész életemet,hogy naponta 8x telefalom magam és 8x eszek édességet/szó szerint/
Majdnem 2 hónapja ˝fogyókúrázok˝,bár ez nem is fogyókúra,hanem életmód változás....
Azért kezdtem el ezt,hogy jobban nézzek ki,rámjöjjönek a ruháim,ne legyen olyan a hasam,mint egy ugrálólabda és a példaképem miatt *-*
3. osztályban (9 évesen) kezdtem el hízni, emlékszem amikor elértem a 35 kilót már daginak számítottam, összes csaj 30 kg-os volt az osztályban.:D
Nos.
Azóta sose voltam vékony vagy sportos, sose mozogtam semmit, és ezek az iskolai mérések is kínosnak számítottak. Emlékszem még az orvosnéni meg is kérdezte, hogy szoktam e sportolni, mondom nem. Erre beszólt, hogy hát látszik.
Családban is én voltam a "hájas sütemény".
Sokszor próbálkoztam mikor olyan 13-4 éves lettem, hogy na akkor most nyáron,na akkor most nyáron, na akkor a következő nyáron..:D
8. osztály után elértem a 75 kg-ot súlyban. Fú hát mondom ez így nagyon nem lesz jó. Visszafogtam a kaját, július elején elkezdtem mozogni, 1,5 hónap alatt leadtam 7 kg-t.
Utána 3 év alatt minden voltam, 63, 65, 70, 66.
Idén nyáron volt a 18. születésnapom. Decemberben eldöntöttem, hogy na elegem van a sok sikertelen próbálkozásból, meg hogy mindig feladom. Nem kell nekem megvárnom a nyarat, szépen elkezdem.
Na, most 52-3-al mérlegelek..:D Jó rám egy olyan nadrág, ami 12 éves koromban volt rajtam 1x, de nem hordtam mert feszes volt háccsóban..:D
Aminek viszont nem örülök, hogy felsőkből gyakran már nagy rám a kis méret, extra kicsi kell.. De annyi baj legyen..:D
Amúgy meg, szerettem volna sportos lenni, mindig is felnéztem az olyan emberekre, és el akartam tudni mondani magamról, hogy "igen, rohadtjól nézek ki. izmos és erős vagyok, mert rengeteget sportolok.":)
Mert 14 éves koromban borzalmasan meghíztam és iszonyatosan sz.rul éreztem magam. Most újra vékony vagyok, energikusabb vagyok, egészségesnek érzem magam, tetszem magamnak.
Mellesleg ha csokikat nézegetek a boltban, nem a "dagadt disznónak nem kéne csokit enni" , hanem a "Csokit eszik és mégis ilyen vékony?!" tekinteteket látom XD
Én egészen 15 éves koromtól úszógumis voltam.
Felöltözve meg állva csinos.
De aztán ha leültem vagy levetkőztem egy szép kis úszógumesz látszott.
Meg egyre vastagabb sonkás combok.
168 centimhez max 60,5 kg voltam, de mint aki vágósúlyban van.
Aztán elkezdtem sportolni.
53.5 vagyok most
és így érzem jól magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!