Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti milyen joghurtokat esztek...

Ti milyen joghurtokat esztek fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Én nem mindennap eszek joghurtot (heti 2x-3x szoktam kb), de része az étrendemnek. Viszont ezelőtt soha nem voltam valami nagy joghurt kedvelő, így nem vagyok képben azzal, hogy melyik fajtát érdemes fogyasztani fogyókúra alatt.

Ti melyikeket kedvelitek?

2013. júl. 4. 14:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

1. miért kéne engem letiltani pontosan? A kérdésre válaszolok, igyekszem tartani a fórum szabályzatát, és nem lehet vitatni, hogy komoly dolgokat írok amiket mások letagadnak, elhallgatnak.. ezért tartunk ott ahol.

2. diploma. veszek egyet, akkor annak lesz értelme? leállamvizsgázok és beszkennelem a diplomát, mi fog változni?

Elmegyek második diplomáért a SOTÉra. 6 év, lediplomázom. Mi értelme lenne? Mi változna? Az orvosok értenek az elhízáshoz? Az orvosok ismerik a tejtermékek káros hatásait? Azt hiszed ez a Semmelweisen oktatási anyag? Nagyon tévedsz, 6 év eltelne, lenne egy papírom és semmit sem tanulnék arról, amivel segíteni lehetne egy tejfogyasztás miatt elhízott/megbetegedett embert. Ne legyetek suták, a diploma csak papír, csak feltételez egy kompetens tudást. Viszont a tudás nem papírokhoz kötött, a papír pedig ugyan feltételez tudást de.. nézzétek meg a szakembereket. Orvosok, dietetikusok. Szerencsétlenek, kevés hasznos dologhoz értenek.

Teljes alakos kép? Megoldható. Érdekes? Nem.

Láttatok már fiatal, egészséges férfit? Sanszos hogy igen. Érdekes volt? Gondolom nem. Én érdekes lennék? Nem. Számít hogy nézek ki? Hagyjuk a női fantáziát és a szexualitást.. a táplálkozástudomány szempontjából irreleváns, hogy nézek ki. Akit tudománytól függetlenül érdekelt, az mindig megtalált levéllel.

2013. júl. 4. 22:53
 12/12 anonim ***** válasza:

"a diploma csak papír"

Ezt csak azok mondhatják, akiknek VAN! ;)

2013. júl. 4. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!