Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szalonnát, bacont lehet-e...

Szalonnát, bacont lehet-e enni fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Nekem már úgyis mindegy, mert most ettem meg 2 szelet szalonnát, de belefér, ha amúgy ilyen az étrendem? (ez a mai)

r: 2 extrudált kenyér, 2 kk natúr joghurt, 1 paradicsom, 2 szelet selyemsonka, 1 paprika

e: 4 tojásból rántotta zsír nélkül, 2 szelet (5x5 cm-es) szalonna

u: sárgadinnyeturmix (kb. 2,5 dl)

u2: 40 szem meggyet leturmixolok, megfagyasztom (fagyi)

v: egy pohár tej (2 dl)

2013. júl. 4. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, csak a napi kalóramennyiségbe férjen bele, mert azért ne naponta ezzel lakj jól. Ha idönként megkívánod, akkor nyugodtan, márcsak azért is, mert amennyit ettél, az nem igazán sok.
2013. júl. 4. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Bőven belefér. Gondolom ez csak egy mai minta és nem minden nap rántotta az ebéd. Szerintem a vacsi lehetne több, tej helyett husi+zöldség. Meg ugye az ebéd is valami ilyesmi.
2013. júl. 4. 13:35
 3/11 poiu ***** válasza:
Ebbe nem fér be. Atkinsba belefér. Tehát az nem megy, hogy a reggeli mediterrán, az ebéd Atkins, a vacsora ovo-lakto vega :-). Persze, ha nem léped túl a kalória limitet, akkor bármi belefér, de szalonnával elég könnyű túllépni.
2013. júl. 4. 13:49
 4/11 anonim ***** válasza:
minden nap azt reggelizem tojással,és folyamatosan fogyok. én az extrudált kenyeret bőven kihagynám az étrendemből,de ez csak egy tanács.
2013. júl. 4. 13:49
 5/11 anonim ***** válasza:
26%

A szalonna az hús, nem belefér az étrendbe hanem ez lenne maga az étrend (egyik fontos alapja).

Te elrontottad, a tested működését kenyérrel és joghurttal, így már nem jól dolgozod fel a húst, emiatt lehet a hízásra, krónikus betegségek kialakulására számítani.

Senki sem mondta szerintem (komoly szándékkal) hogy húsevés mellett tejjel és kenyérrel, joghurttal mérgezd magad. A tej a borjút hizlalja nem? Te fogyókúra rovatban kérdezel. Akkor miért tej, miért nem zöldség?

2013. júl. 4. 13:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Zöldséget is ettem.
2013. júl. 4. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:
42%

De a tejtermékek és a kenyér zsírosító hatását nem ellensúlyozza a zöldség :(

Ha következetesen fellököd az inzulinszintedet ilyenekkel, akkor lényegében pont nem fogysz, mert ismered az inzulin hatását.

"tápanyagok sejtekbe szállítását stimulálja"

"zsírok raktározását stimulálja"

egyébiránt jó is, izmosodáshoz..

"fehérjeszintézist stimulálja"

2013. júl. 4. 14:49
 8/11 anonim válasza:
Persze egyél szalonnát, akár egy fél disznót is bevághatsz. Ne haragudj, de ha már elhatároztad, hogy fogyni akarsz, akkor miért vagy a saját magad ellensége? Tudom, hogy sokféle étrendet meg lehet találni a neten, amit univerzálisnak hirdetnek, de jobb lenne, ha szakemberrel beszélnél az étrendet illetően.
2013. júl. 4. 20:28
 9/11 poiu ***** válasza:
Nos, szakemberből sok van és sokféle.
2013. júl. 4. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:

:)

Nekem jöhetne egy desznyó! Levadásznám, de megadnám neki a tiszteletet.

2013. júl. 4. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!