Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan gondom lenne hogy 156kg...

Olyan gondom lenne hogy 156kg voltam amikor diétázni kezdtem még márciusba 19 vagyok,180 cm magas,2800klcalról indultam és most 141kg vagyok kb havi 5kg fogytam most 1800-2000között van a napi kalória bevitelem kalória bázist?

Figyelt kérdés
használom diétásan probálok étkezni, de mivel ez nem 1-2 hónapos dolog ez hosszútávon lehetetlen, ezért mindent eszek, kis mennyiségben természetesen általába napi 3-4-5x étkezem, mikor hogy. Aerob mozgást végzek először napi szintem 30-40 perc lassú monoton kerékpározás, most már elliptikus tréneren 40 perc lemegy lazán, meg se kottyan olyan kérdésem lenne hogy többen tanácsolták hogy kezdjek el súlyzozni is, van itthon 1 rúd, 45kg súly és 2 kézi súlyzom is tudnátok nekem valami féle edzéstervet ajánlani? köszönöm

2013. júl. 3. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
body builder.hu ,nézelődj
2013. júl. 3. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Noha nem épp edzésterv, de csak egy jótanács: A fehérje emésztéshez szénhidrát is KELL, tehát a jó fogyis kaják: Sok fehérje, minimális szénhidrát, rostdús (zöldségek) táplálkozás. A gyümölcscukor (fruktóz) miatt sokféle gyümölcs NEM jó: pl: Ananász. A legjobb az alma. A rejtett cukrokra is figyelj oda. A másik fontos dolog sok TISZTA vizet igyál, Ha van lehetőséged rá, vízszűrőt használj, szűrt vizet igyál, sokkal jobb mint a PET palackos ásványvíznek csúfolt lötty. C-vitaminból napi 2-3 GRAMM-ot nyugodtan bevághatsz, nem lesz veseköved, főleg ha iszol elég vizet. A c-vitamin a szénhidrát éhséged is csökkenti és ezer más jótékony hatása van. Ez mellé nyomj probiotikus dolgokat, Q10-et, B-komplexet. Én csak tudom. 153 kiló voltam és ettől a táplálkozástól 36 kilót fogytam és nem lóg semmim. És nem edzettem magam halálra. Úsztam, bringáztam. Sok sikert!
2013. júl. 4. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!