Olyan gondom lenne hogy 156kg voltam amikor diétázni kezdtem még márciusba 19 vagyok,180 cm magas,2800klcalról indultam és most 141kg vagyok kb havi 5kg fogytam most 1800-2000között van a napi kalória bevitelem kalória bázist?
Figyelt kérdés
használom diétásan probálok étkezni, de mivel ez nem 1-2 hónapos dolog ez hosszútávon lehetetlen, ezért mindent eszek, kis mennyiségben természetesen általába napi 3-4-5x étkezem, mikor hogy. Aerob mozgást végzek először napi szintem 30-40 perc lassú monoton kerékpározás, most már elliptikus tréneren 40 perc lemegy lazán, meg se kottyan olyan kérdésem lenne hogy többen tanácsolták hogy kezdjek el súlyzozni is, van itthon 1 rúd, 45kg súly és 2 kézi súlyzom is tudnátok nekem valami féle edzéstervet ajánlani? köszönöm2013. júl. 3. 20:29
2/2 anonim válasza:
Noha nem épp edzésterv, de csak egy jótanács: A fehérje emésztéshez szénhidrát is KELL, tehát a jó fogyis kaják: Sok fehérje, minimális szénhidrát, rostdús (zöldségek) táplálkozás. A gyümölcscukor (fruktóz) miatt sokféle gyümölcs NEM jó: pl: Ananász. A legjobb az alma. A rejtett cukrokra is figyelj oda. A másik fontos dolog sok TISZTA vizet igyál, Ha van lehetőséged rá, vízszűrőt használj, szűrt vizet igyál, sokkal jobb mint a PET palackos ásványvíznek csúfolt lötty. C-vitaminból napi 2-3 GRAMM-ot nyugodtan bevághatsz, nem lesz veseköved, főleg ha iszol elég vizet. A c-vitamin a szénhidrát éhséged is csökkenti és ezer más jótékony hatása van. Ez mellé nyomj probiotikus dolgokat, Q10-et, B-komplexet. Én csak tudom. 153 kiló voltam és ettől a táplálkozástól 36 kilót fogytam és nem lóg semmim. És nem edzettem magam halálra. Úsztam, bringáztam. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!