168 cm magas 105 kg férfi milyen diéta edzésterv?
Figyelt kérdés
vagy honlap ami jo , ja és reggelire ne párolt lazac legyen , elhiszem/tudom hogy az a jo de debrecenben nemtudok minden héten lazacot venni meg azért nincs is annyi pénzem , szóval valami életképes legyen , köszi2013. ápr. 11. 12:31
1/2 anonim válasza:
én is debreceni vagyok :D
amúgy én úgy fogytam le hogy csak simán kevesebbet ettem (nincs vacsora se csoki se kóla csak víz.. néha rostos lé) csak tartani kell magad és nem feladni első hét nehéz de utána össze szükűl a gyomrod és nem leszel annyira éhes bocsi ha nem segítettem valami sokat de én így fogytam 20kilót:d
L/18
2/2 Sága válasza:
Nekem a szénhidrát számolgatás jött be,csak be kell invesztálni egy konyhai digitális mérlegre (2000-5000 ft Kb)meg kell szerezni egy tápanyagtáblázatot.Én kb 5-6 éva próbálkoztam fogyni mindenféle módszerrel de semmi.Úgy voltam vele hogy fa**om számolja a grammokat.De mivel már annyi minden csődöt vallott így rávettem magam és egy hét után már nem volt szokatlan.Jelenleg 89 kg vagyok,de 03.23.án még 95 voltam és napi 5ször eszem megfelelő grammot.Szerintem vedd rá magad és nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!