Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatásos lehet? Több lent.

Hatásos lehet? Több lent.

Figyelt kérdés

Szeptemberre le szeretnék fogyni. 168 cm 70 kg.

Étrend:

Reggeli: zöldségek/sali/ +turmix/frissen facsart gyümölcslé

Ebéd: sült csirke, saláta

Vacsora: saláta

Vizet iszom.

Mozgás:

Napi 45 perc intenzíven az elliptikus tréneren.

Heti 2x 20 perc futás.

Köszönöm

16/l

2013. júl. 4. 10:25
 1/3 Dad bed válasza:

Hát így egy kicsit kevés az infó. turmix? milyen? banán, eper vagy bolti diétás esetleg fehérje?

Ez az étrend egy kicsit gyilkos...:) ne éhezz szerintem...

Nah de szerintem:

Reggeli: saláta+1db főtt tojás

Tízórai suliba: diétás turmix(jó mert sok benne a rost és nem leszel éhes)

Ebéd: 100g csirkemell+100g zöldség

Uzsonna: saláta

Vacsora: 50g csirkemell csíkokra vágva(ha lehet párolva)+zöldség vagy saláta

Mozgás: heti 4x másfél óra elliptikus tréner(intervallumosan: 2perc közepes erősség - 1 perc keményebb. ezzel játszhatsz így is vagy piramisban, tehát sok kicsi intervallumot csinálsz vagy az egészet egy piramisban. a futás nem fontos ha ezt megcsinálod, de ha akarod azt is intervallumban kéne, mert ez a legjobb zsírégető folyamat és 40 perc felett...

Ajánlom figyelmedbe ezt a honlapot: kaloriabazis.hu

szépen mindent vezetni tudsz.

ha valamit kihagytam volna akkor elnézést.

2013. júl. 5. 16:26
 2/3 Dad bed válasza:

De ezt a kaját max 1 hétig csináld így ezt kihagytam, mert nagyon kevés... és nem túl egészséges! mindenképpen kell egy több tápanyagot tartalmazó étrend!

kb. 1100 kcal 70g fehérje 150g szénhidrát 60g zsír, de ha zöldségen és csirkén élsz a legnagyobb részben akkor felesleges számolgatnod mert úgysem tudsz annyit enni hogy rossz legyen! Ezt az előbb azért nemírtam mert nem tudom mennyire teheted meg hogy minden nap csirkét halat vagy marhát egyél...

ehetsz rizst is csak mértékkel. És nemártana egy vitamin.

2013. júl. 5. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!!! :)
2013. júl. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!