Ketogén diéta. Mi erről a cikkről a véleményetek?
Nem, ez tény. Rengeteg hagyományos, gabonatermesztés nélküli életmódot folytató népet megvizsgáltak, ez tudományterület. Oké, most konkrétan tényleg én mondom, de hát utána kell nézni :)
Úgy nincs értelme vitázni hogy én bizonygatom az igazamat amikor ezen a fórumon igazából nem olyan könnyű forrásokat belinkelni mert hivatalosan ez hirdetésnek minősülhet (főleg ha egy forrást többször linkelgetnék hasonló témákban) de akit érdekel, hát az utána néz. Úgy lezárni valamit, hogy 'mondod te' és ennyi kissé zárkózott álláspont. Persze akit éppen távolról sem érint sem a demencia sem az alzheimer az megengedheti magának gondolom ezt az álláspontot :)
Mindenesetre szerintem izgalmasabb ismerni, tudni a valódi okokat és összefüggéseket, még ha nem is érint egy betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!