Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ketogén diéta. Mi erről a...

Ketogén diéta. Mi erről a cikkről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Főleg a hozzászólásokra hívnám fel a figyelmet.

[link]

2013. jún. 30. 23:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Én érdekesnek tartom a ketogén táplálkozást, terápiás módszerként különösen.

Hogy hosszútávon milyen hatásai vannak, nem túl egyoldalú-e illetve hogy ez az egyoldalúság okoz-e majd valamilyen nemvárt problémát egyelőre kétséges. De nagyon lelkes vállalkozók vannak akik segítenek majd kideríteni. Mindenesetre az alapgondolat a rák kezelésével és daganatok megelőzésével kapcsolatban jó, alkalmazzák, ez tudtommal így működik.

A hozzászólások pedig gyakorikérdések szintűek, semmi meglepő nincs bennük szerintem.

2013. júl. 1. 00:05
 2/16 anonim ***** válasza:
Jó kis diétának tűnik. Zsírok, olajok, vajak, krémsajtos minden variációban. Ennyit lehet nagy mennyiségben fogyasztani. De mivel???? Mert amit lehetne hozzá fogyasztani vagy kis mennyiségben, vagy egyáltalán nem fogyasztható.
2013. júl. 1. 07:38
 3/16 anonim ***** válasza:
Igen, a zsír nagyon finom friss kenyérrel, lila hagymával, paradicsomban, de ki eszi ezt meg magában?:D
2013. júl. 1. 08:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Az aki fogyni akar vagy csak szimplán nem akar rákos lenni. Célok kérdése, egy elhízott ember, vagy egy autoimmun beteg ember (nagyon sokan azok csak nem tudják) illetve mondjuk egy én mint egészségmegőrzésre törekvő ember céljait sajnos nem igazán szolgálja a finom friss kenyér, és muszáj megpróbálni zöldségekkel megenni a zsírt ketogénben, vagy különböző trükkökkel például krémekként (ha belegondoltok egy csokoládé alapvetően zsír. a nutella: zsír. édes zsírok is vannak, amit az ember hajlamos kanalazni. na itt van a magában zsírevés néhány formája)
2013. júl. 1. 08:32
 5/16 anonim ***** válasza:
De mint látod a zöldségek csak mértékkel ehetőek. Úgyhogy csak okosan!!!! Nem lehet zöldségre kenve enni a krémsajtot meg a halolajat. Magában kell, hogy hatékony legyen a kúra.
2013. júl. 1. 08:34
 6/16 poiu ***** válasza:

A nem keményítős zöldségeknek alacsony a ch tartalma (1-2%). A legdurvább Atkins (30 g CH/nap) mellett is kilószámra ehetsz salátát.

A ketogén diétáról rég tudják, hogy segít az epilepsziásoknak, újabban a rák és a demencia esetében is alkalmazzák.

2013. júl. 1. 09:35
 7/16 anonim ***** válasza:

Igen. Fél kiló salátára (500g ~ 15-30g ch ebből is rost) megeszek legalább ennyi zsírt, ez egy napra elég + valamennyi fehérje húsból.

Mondjuk én nem ketogénezek, de így csinálnám. Zsírosdeszkát - mármint paprikát vagy salátát szoktam enni, ketogénben ez jobban dominálna.

2013. júl. 1. 09:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Demencia...az időskori elbutulás azokra jellemző, akik világ életükben sem voltak okosak:DD
2013. júl. 1. 10:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. egy Alzheimer azért szembetűnőbb egy okos embernél mint valakinél aki egész életében sose találta meg mindkét cipőjét betegség előtt sem. Szerintem.
2013. júl. 1. 10:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Egy kórt ne hasonlítsunk az időskori demenciához, nem ugyanaz a kettő, nagyon nem!
2013. júl. 1. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!