Mostanában úgy érzem/hallom, hogy a gyomromban sokkal hangosabb az emésztés hangja és mintha egyfolytában dolgozna.1 hónapja kezdtem diétázni, szerinted ez normális?
Nem eszek szénhidrátot, cukrot, keményítőt.
Sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst, fehérjét eszek.
Normális ez a szokatlanul hangos gyomormozgás vagy nem is tudom, mi ez?
:) korog a gyomrod, ilyenkor már a béka segge alatt van a vércukrod :D
keveset eszel, ha folyamatosan 2-3 órán ként ennél akkor nem lenne ilyen probléma, de a gyümölcs felejtős :D
Ez komolyan azt jelenti, hogy lent van a vércukrom? Ezt még soha nem hallottam, viszont ha igaz, annak csak örülnék, mert azt szeretném lent tartani. :)
3-4 óránként bekapok valamit.. Végülis lehet, h az éhség miatt korog ennyire, de nem érzem magam éhesnek, akkor ez most jó vagy nem jó? :) (Vagy csak bebeszélem magamnak, h nem vagyok éhes, de tényleg nem vagyok..)
hát ez nagyon nem jó, a vércukornak nem szabad ingadozni, ha nagyon leesik a vércukrod akkor belassul az emésztésed
a vércukorszintnek állandónak kell lenni, ezért írtam hogy 2 órán ként kell egy teljes étkezés: sovány hú, valami szénhidrát( alacsony gi, rizs) monmdjuk a rizs inkább magas de a hús lassítja) meg zöldség
na és így nem fog leesni :DD
Igen, pont stabilizálni szeretném, mert szerintem magas. Most próbálok életmódot váltani, egészségesen enni és mozogni.
Egyébként a cukorbetegeknek (csak érdeklődésképpen) azt nem tudod, h a vércukrukat lent kell tartaniuk vagy nekik is egy állandó szintre kell hozniuk? De az elég nehéz, mert így is úgy is ingadozik, nem?
Hogy mi? MIVAN?
Azért korog a has, mert üres a gyomrod és más az akusztikája, ennyi.
A vércukorszint.. egy komoly szabályozási rendszer eredménye, alapvetően kellőképp stabil és nem túl alacsony, nem túl magas.
Ez változik a hiperszupcsi nyugati életmóddal és szabályozási problémák lépnek fel, de csak azért mert a cukorbetegek következetesen szétvágják a vércukorszabályozásukat. Na így megközelítve nem is olyan értelmetlen a cukorbetegség.. csak egy természetes következmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!