Normális, hogy ilyen lassú az emésztésem?
Kérdező, az hogy nem leszel éhes sokáig az természetes, hiszen lassan felszívódó, de tápláló ételeket eszel. Az étkezések utáni nagy has viszont arra utal hogy valami felfúj. Próbálj meg rájönni mi az, mert ez nem normális. Én egyszerre eszem meg a napi adagomat és meg se látszik a hasamon.
Banános, miben van szerinted elég rost, ha a zöldségekben nincs?
A paleóra való átálláskor nekem is volt székrekedésem, de később ez magától elmúlt, mostanában kétnaponta megyek wc-re, a napi négy az már hasmenés, nem?
Köszönöm mindenkinek!
Nekem azóta van ez, amióta a hardabb paleóra próbálok átállni (sok hús, kevés zöldség, minimális gyümölcs), amíg ettem magsütiket és több gyümölcsöt, addig nem volt baj. Talán majd sütök lenmagkenyeret, a len elvileg jó erre...
Biztos mindenkinek más ütemű az anyagcseréje, de abba a hibába ne essetek, mint sok paleós, hogy magokkal tömitek magatokat agyon. Az szokott napi 3-4 wc-zést eredményezni. Túl puha és -khm- nagy adag széklet legtöbbször erre utal.
Nem szabad őket túlzásba vinni, káros cuccok is vannak bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!