Néhány hónapja bármit eszek, iszok, vagy éppen nem is eszem semmit mégis kellemetlen szagú, büdös gázok távoznak belőlem. Tudom h mindenkivel előfordul, de ez már nem normális az esetemben. Mit tehetek?
Én szoktam ilyen kérdésekre leírni, hogy ne fogyasszatok tejet. De ezt úgy írom, hogy tejet, gabonát, cukrot, lisztet.
Ha ez nem segít, persze ott vannak a gyógyszerek, amiket te sem akarsz fogyasztani, hiszen ugyan úgy megmarad a betegséged vagy fura állapotod.
Mivel logikusan emésztést érintő probléma, ha a tej és sok keményítő, glutén elhagyása nem segít, akkor néhány akupunktúrás kezelésre el kell menni, ami előtt persze kivizsgálás, állapot felmérés történik.
Igen, bélflóragondod lehet.
Oxytarm tabit javaslok béltisztításhoz, illetve probiotikumot a bélflórának. (pl kefír(házi))
Ill csekkold neme van candidiázisod.
Akkor inkább még egy terméket reklámozzatok, merthogy 30 kiló kefirt egy nap nem fog tudni megenni szegény Kérdező, márpedig ennyi kellene ahhoz, hogy elég probiotikum kerüljön a bélcsatornájába. Ez persze csak egy nap, másnap jön a folytatás.
Akkor már inkább joghurtból, a kefirben élesztőgombák vannak (főleg?) s nem a tejsavbacik.
De nagyon beteg lenne egy ilyen kúrától, még az elfogyasztható mennyiségtől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!