Miért nem jó a sajt és házi kolbász tömegnövelésre?
Lipton te jófej vagy, értelmes. Én viszont vízmentes diétán vagyok egy napig, tehát csak alkoholt iszom. Azaz nem mios kellene ezt megtárgyalni.
De amúgy komolyan írtam. Jah, abszolút átgondoltam.
Kolbász = fehérje + zsír. Fehérjét enni jó. Zsírt enni csak a zsírfóbiás orvosok szerint nem jó. De ezek az orvosok úgyis alkoholisták, elhízottak és rohadt sok betegségtől szenvednek, és ugyan azokban a betegségekben halnak meg mint az átlagember.
Tehát halálosan komolyan írtam azt, hogy a kolbász jó tömegnöveléshez. Ha a csirkemell jó, a rohadt sok szénhidrát jó, akkor a zsíros kolbász és a keményítő is.
Tömegnövelés alatt miért zsírfóbiás az ember? Miért zsírosítana jobban a zsír, mint a rohadt sok szénhidrát?
Kösz ha válaszolsz.
kolbásza beledobnak mindenféle zsíros mócsingot, disznóhúst ami ugye zsíros ráadásul fehérjetartalma igen csekély
a sajtban nem igazán van fehérje inkább tejzsír ami nem egy jó dolog
hiszen egy testépítőnek az a célja hogy minél kevesebb zsíros ételt egyen persze kellenek a zsírok is, telítetlen
persze szoktak a testépítők is sajtot enni, cottage sajtot
minek enne egy testépítő sajtot mikor örül hogy a tejsavó fehérjéből kiszedték neki a tejcukrot meg a tejzsírt
Tápi, nem tudom, honnan szűrted le, hogy Lipton jófej és értelmes... Ha az, átkozottul jól titkolja.
Egy sokat edző embernek tök logikus a zsírfogyasztás, mégis mit egyen, szénhidrátot? Fehérjéből rohadt macerás sokezer kalóriát bevinni és nincs is rá szükség.
A kolbászos és sajt fehérjetartalmára nem is reagáltam, annyira debil szinten mozgott. Én többnyire sokkal kisebb fehérjetartalmú cuccokból szerzem a fehérjét, persze én nem tömegnövelek, de van, akinek sikerül akár gyümölcsből is, de az már expert fokozat. Érdekes az emberi test, sosem unom meg :)
Egy átlagos proli sajt összetétele..
Több fehérje van benne mint a csirkemellben. De tök mindegy, 20g fehérje/100g termék fölötti mennyiség már jó..
Miért jó zsírt enni? Mert alapvető tápanyag. Mert jó energiahordozó. Mert értelmetlen kerülni.
Tudom hogy a kolbászba minden sz.art beletesznek. Én vagyok az élelmiszermérnök, majd én fogom a késemet és végigmegyek az egész országon és több száz húsiparos rohadt szemét gennyládát kibelezek akik szemetet tesznek a kolbászba hús helyett. A kolbászba belefér: hús, szalonna, só, bors - egyéb fűszerek. Aki mást tesz bele azt ki fogom nyírni, de ez maradjon az én harcom. De a tiszta házikolbász az tömény állat. Szeretném ha ezt elfogadnák ehető kajának :)
15. barátkozós hangulatom van.
Én olyan rutinnal tudok ellenségeket és rosszakarókat szerezni, hogy össze sem tudnám verni mindet. Egyszerűen időhiány miatt.
Liptonnal örülnék ha haverság lenne. Megtisztelne. Maradjon ez így, ő sosem szólt be, sosem volt bunkó.. vele én tudok beszélni, kulturáltan még ha végül nem is értünk egyet. Ez már igen szép és jó dolog.
Lipton nem bunko?! Hehe, na itt van az ironia :)
Mivel "hazi" kolbaszrol szol a kerdes, evidens, hogy nem sorolunk ide minden nagyuzemi vackot! Ahogy Tapi is irta a kolbasz=hus+szalonna+fuszerek. Ennyi, mas nincs benne.
Namarmost a legnagyobb motorikus izomrol (sonka) azt allitani, hogy nem tartalmaz feherjet, olyan mintha valaki tagadna, hogy a fu zold. Ertelmetlen.
A kovetkezo mi lesz? A tehenek lilak, a tyukok pedig tollak helyett nylon zacskoval a fejukon szaladgalnak?
Jo lenne, ha az emberek nem csak arra hasznalnak a sajat "ugyebar nem letezo" miozin es aktin filanetumaikat, a sajat kis ujjmozgato izmaikban, hogy hulyesegeket pottyogtessenek s masok fejet toltsek keptelensegekkel.
Gondolom, igy szuletnek a varosi legendak. Valaki kitalal valami epuletes okorseget, a tobbiek meg elhiszik, anelkul, hogy utana jarnanak, mennyi is a valosagtartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!