Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem jó a sajt és házi...

Miért nem jó a sajt és házi kolbász tömegnövelésre?

Figyelt kérdés
Ide írtam, mert nincs hízókúra témakör. Normális, értelmes magyarázatot kérek.

2013. jún. 25. 19:21
1 2 3
 11/23 Lipton. ***** válasza:
0%
most ezt komolyan írtad vagy csak irónia? :D
2013. jún. 25. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/23 anonim ***** válasza:

Lipton te jófej vagy, értelmes. Én viszont vízmentes diétán vagyok egy napig, tehát csak alkoholt iszom. Azaz nem mios kellene ezt megtárgyalni.


De amúgy komolyan írtam. Jah, abszolút átgondoltam.

Kolbász = fehérje + zsír. Fehérjét enni jó. Zsírt enni csak a zsírfóbiás orvosok szerint nem jó. De ezek az orvosok úgyis alkoholisták, elhízottak és rohadt sok betegségtől szenvednek, és ugyan azokban a betegségekben halnak meg mint az átlagember.


Tehát halálosan komolyan írtam azt, hogy a kolbász jó tömegnöveléshez. Ha a csirkemell jó, a rohadt sok szénhidrát jó, akkor a zsíros kolbász és a keményítő is.


Tömegnövelés alatt miért zsírfóbiás az ember? Miért zsírosítana jobban a zsír, mint a rohadt sok szénhidrát?


Kösz ha válaszolsz.

2013. jún. 25. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 anonim ***** válasza:
uhh.. szóval akkor a zsíros kolbász és a SAJT is jó (nem keményítőt akartam írni..)
2013. jún. 25. 23:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/23 Lipton. ***** válasza:
18%

kolbásza beledobnak mindenféle zsíros mócsingot, disznóhúst ami ugye zsíros ráadásul fehérjetartalma igen csekély

a sajtban nem igazán van fehérje inkább tejzsír ami nem egy jó dolog

hiszen egy testépítőnek az a célja hogy minél kevesebb zsíros ételt egyen persze kellenek a zsírok is, telítetlen

persze szoktak a testépítők is sajtot enni, cottage sajtot

minek enne egy testépítő sajtot mikor örül hogy a tejsavó fehérjéből kiszedték neki a tejcukrot meg a tejzsírt

2013. jún. 26. 00:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/23 anonim ***** válasza:

Tápi, nem tudom, honnan szűrted le, hogy Lipton jófej és értelmes... Ha az, átkozottul jól titkolja.


Egy sokat edző embernek tök logikus a zsírfogyasztás, mégis mit egyen, szénhidrátot? Fehérjéből rohadt macerás sokezer kalóriát bevinni és nincs is rá szükség.


A kolbászos és sajt fehérjetartalmára nem is reagáltam, annyira debil szinten mozgott. Én többnyire sokkal kisebb fehérjetartalmú cuccokból szerzem a fehérjét, persze én nem tömegnövelek, de van, akinek sikerül akár gyümölcsből is, de az már expert fokozat. Érdekes az emberi test, sosem unom meg :)

2013. jún. 26. 00:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 anonim ***** válasza:

Egy átlagos proli sajt összetétele..

[link]


Több fehérje van benne mint a csirkemellben. De tök mindegy, 20g fehérje/100g termék fölötti mennyiség már jó..


Miért jó zsírt enni? Mert alapvető tápanyag. Mert jó energiahordozó. Mert értelmetlen kerülni.


Tudom hogy a kolbászba minden sz.art beletesznek. Én vagyok az élelmiszermérnök, majd én fogom a késemet és végigmegyek az egész országon és több száz húsiparos rohadt szemét gennyládát kibelezek akik szemetet tesznek a kolbászba hús helyett. A kolbászba belefér: hús, szalonna, só, bors - egyéb fűszerek. Aki mást tesz bele azt ki fogom nyírni, de ez maradjon az én harcom. De a tiszta házikolbász az tömény állat. Szeretném ha ezt elfogadnák ehető kajának :)

2013. jún. 26. 00:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/23 anonim ***** válasza:

15. barátkozós hangulatom van.

Én olyan rutinnal tudok ellenségeket és rosszakarókat szerezni, hogy össze sem tudnám verni mindet. Egyszerűen időhiány miatt.


Liptonnal örülnék ha haverság lenne. Megtisztelne. Maradjon ez így, ő sosem szólt be, sosem volt bunkó.. vele én tudok beszélni, kulturáltan még ha végül nem is értünk egyet. Ez már igen szép és jó dolog.

2013. jún. 26. 00:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 A kérdező kommentje:
Valaki írta a házi kolbászt, mi azt szoktunk venni, nincs minden sz@r benne, és azért is írtam ki ezt a kérdést, mert utanánéztem, és gyakorlatilag annyi hús van egy jobb minőségű házi kolbászban, mint a csirkehúsban, a sajtban több is, mégis mindenki óva int attól,h ezeket egyem.
2013. jún. 26. 05:52
 19/23 moosenstein ***** válasza:

Lipton nem bunko?! Hehe, na itt van az ironia :)

Mivel "hazi" kolbaszrol szol a kerdes, evidens, hogy nem sorolunk ide minden nagyuzemi vackot! Ahogy Tapi is irta a kolbasz=hus+szalonna+fuszerek. Ennyi, mas nincs benne.

Namarmost a legnagyobb motorikus izomrol (sonka) azt allitani, hogy nem tartalmaz feherjet, olyan mintha valaki tagadna, hogy a fu zold. Ertelmetlen.

A kovetkezo mi lesz? A tehenek lilak, a tyukok pedig tollak helyett nylon zacskoval a fejukon szaladgalnak?

Jo lenne, ha az emberek nem csak arra hasznalnak a sajat "ugyebar nem letezo" miozin es aktin filanetumaikat, a sajat kis ujjmozgato izmaikban, hogy hulyesegeket pottyogtessenek s masok fejet toltsek keptelensegekkel.

Gondolom, igy szuletnek a varosi legendak. Valaki kitalal valami epuletes okorseget, a tobbiek meg elhiszik, anelkul, hogy utana jarnanak, mennyi is a valosagtartalma.

2013. jún. 26. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, főleg párom apjáéké, ők ugyanis nem raknak bele szalonnát, színhúsból készítik.
2013. jún. 26. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!