Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem jó a sajt és házi...

Miért nem jó a sajt és házi kolbász tömegnövelésre?

Figyelt kérdés
Ide írtam, mert nincs hízókúra témakör. Normális, értelmes magyarázatot kérek.

2013. jún. 25. 19:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mert csak bezsírosodsz tőle.
2013. jún. 25. 19:22
 2/23 Lipton. ***** válasza:
Zsírtömegnövelésre tökéletes
2013. jún. 25. 19:23
 3/23 anonim ***** válasza:

Előrebocsátom, nem értek hozzá, csak írogatok :P

Miért, nem jó? :D Fehérje van benne, a zsírt pedig remekül el lehet égetni az edzéssel. Az tuti, hogy megfelelő mozgás mellett különösebb zsírlerakódás aztán nem lesz, a test sem tudja kivonni magát bizonyos makacs tények alól.

A ketogén diétán élő igen sportos emberek is tömegnövelnek, úgyhogy talán nem írtam nagy hülyeséget :) De szívesen meghallgatok mindenféle véleményt, engem is érdekel ez :) Főleg, hogy majd én is szeretnék izmot fölszedni, s hogy ezt zsírban gazdag táplálkozás mellett fogom tenni, az fix (kár, hogy fehérjéből nem tudok sokat bevinni, de az talán nem lesz akkora gond, de ha igen, akkor se tudok).

2013. jún. 25. 19:32
 4/23 Lipton. ***** válasza:
31%

"Előrebocsátom, nem értek hozzá, csak írogatok :P"

Akkor mi a pepesemnek írtál ekkora butaságot?

Okosabb lettél volna ha nem írsz :D

2013. jún. 25. 19:36
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem :) S érveket akarok, nem beszólást, az utóbbitól nem leszek okosabb, de el se hiszem, úgyhogy értelme nincs sok.
2013. jún. 25. 20:29
 6/23 Lipton. ***** válasza:
0%
A kolbászban és a sajtban nincsen semmi amit fellehetne használni, fehérje meg főkepp nincs benne.
2013. jún. 25. 20:50
 7/23 moosenstein ***** válasza:

A kolbaszban nincs feherje meg hogy nincs benne semmi amit fel lehetne hasznalni? LOL!!

Hogy ez mekkora baromsag! Reg olvastam ekkora kretenseget XD

Csak halkan megsugom, hogy a jofele hazi kolbaszt (nem a bolti vicceket) a diszno legjobb husabol keszitik. A sonkabol!

2013. jún. 25. 21:59
 8/23 Lipton. ***** válasza:
0%

:) örülök neki

csak halkan megsúgom, hogy nagyon buta vagy :)

2013. jún. 25. 22:05
 9/23 moosenstein ***** válasza:
Ez aztan az erv! ;)
2013. jún. 25. 22:07
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Igazából: de. Nézzétek meg mennyi fehérje van a sajtban. Meg egy normális kolbászban is van. TÉNY, hát hús.

Aztán zsíros hús. De a zsír egy jó energiaforrás (a kur.va sok keményítő is csak energiaforrás a rizsben) kizárólag balf.asz sutyerák, szerencsétlen és idióta orvosok, dietetikusok éltetik még azt a tévhitet, hogy a zsírok rossz dolgok. Most a testépítőknek nem kell ezeknek a gyökereknek a kamu és hiteltelen álláspontját átvenniük.. Tehát ha a kolbász és a sajt felfogható mint fehérje és zsírforrásnak (a csirkerizzsel szemben ami fehérje és szénhidrátforrás) akkor jó tömegnöveléshez.

Ráadásul a sajt mint tejtermék tartalmaz a fejlődést egyértelműen segítő növekedési faktorokat is.

A legnagyobb jóindulattal írom, hogy a testépítők kezdjék el minőségi kajának tekinteni a jóféle kolbászt és sajtokat (zsíros ételeket) is, ha már a rizst, zabot lehet enni akkor azért elég csúnya dolog kizárni a sajtot vagy a kolbászt.

2013. jún. 25. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!