Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi okozza a házi kolbász...

Mi okozza a házi kolbász kifehéredését néhány hetes tárolás után?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
A penész.
2013. máj. 9. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem kívül fehér, belül! A közepe fehéredik ki, a külső rész piros marad.
2013. máj. 9. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
2013. máj. 9. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:

Levegő maradt benne.

Romlott! Életveszélyes.

2013. máj. 9. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Még élek! De a kérdésemre nem adtál választ. :)
2013. máj. 10. 15:13
 6/6 doboszoli ***** válasza:

Akkor még egyszer nekifutunk..

technológiai hiba, lazára lett töltve, és a levegőn először csak a színe kezd romolni, utána a hús is.

Azért életveszélyes, mert a kolbász nem hőkezelt termék, ezáltal veszélyes bomlástermékek keletkezhetnek benne.

Orosz rulett, vagy megbetegszel, vagy nem, de ha igen, akkor nagyon.

2013. máj. 12. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!