Ez csak elriasztás, hogy az emberek megundorodjanak?
Hamisítják a sajtot is, a kolbászt lóhúsból készítik. Úgy halottam, a kenyérbe madártollat darálnak. Akkor mit együnk?
Falevelet?
Igen, van növényi sajt! Igen, van lókolbász!
A madártollas kenyér az szerintem kamu. Miért darálnák bele a madártollat a kenyérbe amikor a pékségeknek nincs semmi közük a madarakhoz. Meg azt megéreznéd ha madártoll lenne benne. Szóval ezt nem hiszem!
A kenyereket rendesen csinálják! Lehet, hogy kispórolnak belőle ezt azt meg tesznek bele adalékanyagokat de ez is ritka és elvétve van ilyen!
Meg az a pék aki ilyet tesz bele az nem is "igazi" pék!
Amelyik kolbászt lóhúsból készítik, azt éreznéd az ízén is. Kóstoltam már lókolbászt, és bármennyire is fűszerezik, édeskés az íze.
A link pedig kitaláció. Elképzelhetetlen, hogy a kórházak eladják a magzatokat egy üzemnek.
Hát, ez azért elég morbid. Valószínű hogy csavartak az adatokon - de ha belegondolunk, a kólák hírnevére nézve szerintem ez már nem oszt nem szoroz..xD Akárhogy is, ha valakit ez a cikk önmagában elriaszt a kólától, akkor már megérte, ha igaz a tartalma ha nem.
Ugyanígy a fehér(!)kenyérrel is...rengeteg olyan hasznos tápanyagot vonnak ki belőle a feldolgozás során, ami miatt nemcsak hogy "haszontalanná", de egészségtelenné is válik. Szóval talán ezek a rémhírek arra próbálnak rásegíteni, hogy szokjunk már le ezekről a mű-dolgokról..
Hogy mit együnk/igyunk?:) Colát felejtsük el úgy ahogy van. Le lehet róla szokni.;)
Fehérkenyérről váltsunk barnára, vagy ha az túl költséges csináljunk mi magunk(még házi kenyérgéppel is jobban megéri). Sajt is jobb házilag. Tulajdonképpen, ha az ember el akarja kerülni az adalékanyagokkal dúsított bolti kajákat.. vagy saját magának kell termeszteni, vagy gondosan utánajárni és megválogatni mit is vesz valójában, és honnan.
A "hamis" sajton mindig feltüntetik, hogy növényi eredetű, nem kötelező megvenni, de pl laktózérzékenynek vagy szegényeknek jól is jöhet, egészségtelennek biztos nem egészségtelen.
A lókolbász kifejezetten drága és finom csemege, ezzel aztán végképp nem tudom mi a baj.
A madártoll meg akkora baromság, hogy csak üvölt.
Ez ami a cikkben van, meg elképesztő elferdítése a dolgoknak.
Mesterségesen tenyésztett sejteket használnak, hogy a különböző ízesítő anyagokat teszteljék.
Az égvilágon semmilyen embrió nem kerül a kólába, csak ez lesz a dolgokból, ha dilettáns emberek felelősek a hírekért...
nah jah én is csak így hallottam hogy van valami lóhús botrány (nem nézek tévét így nem jutnak el hozzám a hírek) aztán minap mondtam fateromnak hogy veszek ilyen mirelit fasirt golyot ha kapok a boltban erre viccelődve megjegyezte hogy a lóhúsosat? én meg mondom neki hogy hát persze drága ám a lóhús nem tudom ezek min vanank úgy kiakadva :D
oké értem én hogy disznó helyet húst kapsz és nem szép dolog hogy azt mondják rá hogy disznó. de hát a lóhús akkor is drágább :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!