Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mihez lehet "elhasználni" a...

Mihez lehet "elhasználni" a kimchit?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem kimchit és rájöttem hogy szeretem. :D

De az a bajom hogy akkora kiszereléseket lehet csak kapni, ami nekem rengeteg.... Eddig szójás sült tésztához ettem, ahhoz tök jól passzolt, de az 2 max 3 adag kaja, mellé max a kimchi fele fogy el. Nem tudom milyen más kajákhoz illene, más "ázsiai" jellegű ételt nem igazán szoktam enni. Ha minden ebédhez eszem, akkor is legalább egy hétig olyasmit kéne ennem amihez passzol.

Hogy tudnám elfogyasztani az egész üveg kimchit? Ti mihez szoktátok enni?

ma 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van aki csak magában eszi de nem is hiszem hogy olyan nagy az az üveg.

Egyébként bármilyen ázsiai ételhez hozzá teheted.

ma 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán a kaják mellé. Akár főtt ételhez savanyúságként. Akár pl reggeli szendvicshez egy nagy adag a tányér szélére
ma 14:03
 3/6 A kérdező kommentje:

De más kajákhoz nem illik annyira, most pl az elmúlt napokban az ebédem: bolognai penne, saláta tonhallal, hamburger, rakott karfiol, pesto gnocchi.... ezekhez nekem valahogy fura lenne bármilyen savanyúság.

ma 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szendvicsekhez, hideg étkezésekhez savanyúság/saláta helyett.
ma 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Szokás kérdése hogy számodra mi passzol
ma 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Stir fry mellé, currykhez. 🍛
ma 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!