Véletlenül sertés-marha darált húst vettem, régről rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban, mibe a legjobb elhasználni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 19:17
1/13 anonim válasza:
Mi van? Most mit vettél? Vegyes darált húst vagy mit?
2/13 anonim válasza:
Bolognai, hamburger. Én fasírtnak nem szeretem.
4/13 anonim válasza:
Csevapcsicsa,mics,Bolognai#de jó fasírtnak is.
5/13 anonim válasza:
#3: Nocsak, 1-es voltam, még nem is találkoztam ilyennel, azért értetlenkedtem. Bolognai szerintem is, vagy chilis bab, esetleg lasagne, de az elég macerás, bár nekem bejön a lasagne alap is, ami dobozos, benne van a sajt is.
6/13 anonim válasza:
Mi volt a rossz tapasztalatod?
Barmibe jó.. töltött zöldsegek fasírt bolognai chilisbab...
7/13 anonim válasza:
Bármilyen rakott vagy töltött zöldség (kel/káposzta, karfiol, brokkoli, karalábé, paprika, tök).
8/13 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb, mint a csak sertés, mindenbe ezt használom, nem annyira zsíros, viszont ízesebb.
10/13 anonim válasza:
Én abba használnám, ami marhából lenne az igazi, csak azt spúr vagyok megvenni. (Csak én ezt a kevertet is spúr vagyok megvenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!