Nem túl jó minőségű "sonkát" hogy tudnék elhasználni?
Van egy darab "sonkám", de nem valami jó, a nagy része kötőanyagos pép, csak foltokban van hús, és elég sós is.
Mire tudnám elhasználni, hogy finom is legyen?
(Még elég kezdő vagyok a témában)
74%-os! El kellene olvasni a kérdést!
…nagy része kötőanyagos pép, csak foltokban van hús…
Szerinted ez ennivaló?
Én is a kidobás mellett vagyok. Ennyitől nem fog megbetegedni, de nem is lesz nagy élvezet megenni, bármit is csinálsz vele. És nem is gazdaságos.
A számok mellékesek, csak szemléltetés:
kidobnál 100 forintot, de nem teszed, hanem megmented 300 forint hozzáadásával. És úgy, hogy az a 300 forint is finom ételt adna.
Én se dobok ki ételt, de a leírás alapján ez annyira működő étel, mint egy rothadt paradicsom. A macskának még odaadnám, félvad jószág, majd eldönti, megeszi vagy fog inkább egy egeret...
De persze nem látom a cuccot, s nem ismerem a kérdező körülményeit is ízlését, de tényleg nem tűnik úgy, hogy jó ötlet lenne normális ételt elrontani vele.
Életemben próbálkoztam már olyannal, hogy valami rosszat kevertem valami biztatóval s inkább a rossz húzta le a másikat, mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!