Nem túl jó minőségű "sonkát" hogy tudnék elhasználni?
Van egy darab "sonkám", de nem valami jó, a nagy része kötőanyagos pép, csak foltokban van hús, és elég sós is.
Mire tudnám elhasználni, hogy finom is legyen?
(Még elég kezdő vagyok a témában)
Itt vagyok pont, olvasom a válaszokat.
Bár már elvesztettem a fonalat, hogy ki melyik oldalon áll, és nem sok tippet kaptam, hogy milyen módon lehetne ez a cucc a legjobb (nem, nem szeretném kidobni, és ne menjünk bele, hogy miért), azért köszönöm mindenkinek a választ! Annak ellenére, hogy szétoffoltátok a kérdésem.
Egy választ véletlenül lepontoztam, ezért elnézést is kérek, nem szándékos volt, a többire mindre megy a zöld!
Ha füstölt,áztasd ki kicsit,hogy ne legyen halálosan sós.
Mehet ízesítőnek bablevesbe,sárgaborsóba, palóc-,vagy zöldbablevesbe,sóletba,székely-,vagy töltöttkáposztába.
Ha nem füstöltről van szó,lepiríthatod apróra vágva az inas részek nélkül,paradicsomszósz,zöldség bele és mehet rakott tésztának a sütőbe.
Cirmoscica, te sem olvasol úgy látom.
"nagy része kötőanyagos pép, csak foltokban van hús" hol lehet ebben inas rész?
Kedves 23-as, ne köss már bele légyszi abba, aki segíteni akar!
Attól, hogy nincs inas rész benne, még jók az ötletei!
23#
Te nem olvasol. A kérdező megmondta, hogy nem dobja ki a sonkát! Ha csak azt tudod hajtogatni, hogy dobja ki, akkor inkább maradj csöndben. Ne akard ráeröltetni a te véleményed, mert érthetően leírta, hogy NEM DOBJA KI. El utodod olvasni? Képes vagy felfogni a szavak jelentését? Akkor vagy írj valami hasznosat, hogy mit tudna csinálnibelőle, vagy kussolj el.
Kérdező!
Most gépsonkáról van szó, vagy normál sonkáról?
Megcsinálhatod sonkakrémnek is. Ledarálod, összekevered margarinnal vagy vajjal, teszel bele mustárt, sót (ha az nem elég, ami a sonkában van), borsot, nagyon apróra vágott hagymát. Ha van otthon akkor mehetnek bele zöldfűszerek is.
Ez is finom és itt még a sonka eredeti állaga sem számít, mert úgyis le lesz darálva.
Na és most lehet elkezdeni szidni a tescot, úgyis az jön soron. :D
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!