Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nem túl jó minőségű "sonkát"...

Nem túl jó minőségű "sonkát" hogy tudnék elhasználni?

Figyelt kérdés

Van egy darab "sonkám", de nem valami jó, a nagy része kötőanyagos pép, csak foltokban van hús, és elég sós is.

Mire tudnám elhasználni, hogy finom is legyen?

(Még elég kezdő vagyok a témában)


2016. jún. 27. 21:28
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Itt vagyok pont, olvasom a válaszokat.

Bár már elvesztettem a fonalat, hogy ki melyik oldalon áll, és nem sok tippet kaptam, hogy milyen módon lehetne ez a cucc a legjobb (nem, nem szeretném kidobni, és ne menjünk bele, hogy miért), azért köszönöm mindenkinek a választ! Annak ellenére, hogy szétoffoltátok a kérdésem.

Egy választ véletlenül lepontoztam, ezért elnézést is kérek, nem szándékos volt, a többire mindre megy a zöld!

2016. jún. 28. 11:51
 22/34 anonim ***** válasza:
57%

Ha füstölt,áztasd ki kicsit,hogy ne legyen halálosan sós.

Mehet ízesítőnek bablevesbe,sárgaborsóba, palóc-,vagy zöldbablevesbe,sóletba,székely-,vagy töltöttkáposztába.

Ha nem füstöltről van szó,lepiríthatod apróra vágva az inas részek nélkül,paradicsomszósz,zöldség bele és mehet rakott tésztának a sütőbe.

2016. jún. 28. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/34 anonim ***** válasza:
41%

Cirmoscica, te sem olvasol úgy látom.


"nagy része kötőanyagos pép, csak foltokban van hús" hol lehet ebben inas rész?

2016. jún. 28. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/34 A kérdező kommentje:

Kedves 23-as, ne köss már bele légyszi abba, aki segíteni akar!

Attól, hogy nincs inas rész benne, még jók az ötletei!

2016. jún. 28. 12:03
 25/34 anonim ***** válasza:
62%

23#

Te nem olvasol. A kérdező megmondta, hogy nem dobja ki a sonkát! Ha csak azt tudod hajtogatni, hogy dobja ki, akkor inkább maradj csöndben. Ne akard ráeröltetni a te véleményed, mert érthetően leírta, hogy NEM DOBJA KI. El utodod olvasni? Képes vagy felfogni a szavak jelentését? Akkor vagy írj valami hasznosat, hogy mit tudna csinálnibelőle, vagy kussolj el.

2016. jún. 28. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/34 anonim ***** válasza:
55%
23: a kérdező a felhasználásához kért segítséget.
2016. jún. 28. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/34 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező!

Most gépsonkáról van szó, vagy normál sonkáról?


Megcsinálhatod sonkakrémnek is. Ledarálod, összekevered margarinnal vagy vajjal, teszel bele mustárt, sót (ha az nem elég, ami a sonkában van), borsot, nagyon apróra vágott hagymát. Ha van otthon akkor mehetnek bele zöldfűszerek is.

Ez is finom és itt még a sonka eredeti állaga sem számít, mert úgyis le lesz darálva.

2016. jún. 28. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/34 A kérdező kommentje:
2016. jún. 28. 12:22
 29/34 A kérdező kommentje:

Na és most lehet elkezdeni szidni a tescot, úgyis az jön soron. :D

Köszönöm a tippeket!

2016. jún. 28. 12:23
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Valamit elnézhettél, mert a sonka így néz ki:


[link]

2016. jún. 28. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!