Tudtok kiváló minőségű vecsési savanyúság márkát?
Figyelt kérdés
itt láttam, hogy egyesek milyen undorító módon készítik:
Illetve otthon magunk is el tudjuk ezeket készíteni jó minőségben?
2016. febr. 26. 03:05
1/4 anonim válasza:
A vecsési maga a márka, amit Vecsésen készítenek.
Ha Szegeden készíted otthon, akkor az már nem vecsési, hanem sima savanyított káposzta. Egyébként házilag is elkészíthető.
2/4 anonim válasza:
Az biztos, nem mindenki rossz alapanyagból csinálja ott sem.
Személy szerint, a vecsési savanyúság ízvilága nekem nem jön be. Akik sok savanyúságot fogyasztanak, általában, családi, megszokott ízvilág szerint maguknak csinálják. Legegyszerűbb a dobálós.
3/4 A kérdező kommentje:
konkrétabban?
olyan céget mondjatok akik gondosan készítik
2016. febr. 27. 01:42
4/4 anonim válasza:
Én már nem hiszek semmilyen cégnek, vagy kistermelőnek. Kimegyek Vecsésre, egy helyi kisgazdától veszek káposztát és otthon savanyítom. 30-50 kg káposztából, egy 4-5 fős családnak kijön az egész évi adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!