Kaptam ajándékba egy liter bontatlan 20%-os ecetet. Mire tudom ezt elhasználni?
Figyelt kérdés
szept. 11. 16:08
1/13 anonim válasza:
Takarításra.
Vagy én abbíl csinálom pl a salátaöntetet. Megy bab meg lencse főzelékbe meg levesbe.
Nem szoktál ecetet használni?
Ha pl 10 százalékosat szoktál akkor fogd amit kaptál, önts hozzá ugyanannyi vizet és ott a 10 százalékos
2/13 anonim válasza:
Mindenre! A legjobb vízkőoldó, zsíroldó - mosogatni szoktam vele, de takarítani bárhol. Szagtalanít - mosásnál is öntök az öblítő mellé, vagy helyette - kajába nem szeretem, nem szoktam tenni. Esetleg kelt tésztánál beválhat.
3/13 anonim válasza:
Ha kajaba nem akarod, akkor takarits vele. Egy fújó fejes flakonba tegyél fele víz, fele ecetet, bármit takarithatsz vele. Lefolyót ki tudod tisztítani néhány kiskanál szodabikarbonara öntsd az ecetet, erősen fog habzani.
4/13 Metionin válasza:
Mi csak takarításra használunk ecetet. Főleg a hűtőt takarítjuk vele de vízkőoldásra is nagyon jó, pl. vízforralóba. Tárolókba, konyhaszekrényekbe ha befújsz egy kicsit a sarkokba, távol tartja a rovarokat.
5/13 anonim válasza:
Én csak takarításra használom, zuhanykabinhoz és mosogatáshoz
6/13 anonim válasza:
A fentiek mind jókat írtak. Ezen kívül ha van kicsi gyereked, tudsz neki otthoni kísérleteket mutatni, pl. ecet+szódabikarbóna, ecetbe áztatott tojás stb. keress rá google-n, rengeteg hasonló van, és a legtöbb oldal el is magyarázza a hozzájuk kötődő jelenségeket.
7/13 anonim válasza:
Mosógépbe öntöd, beindítasz egy meleg profit, jó karbantartás a gépnek.
10/13 anonim válasza:
Mindenkitől előre is bocsánatot kérek az OFF-ért, de ki az a zseniális jóakaród, kedves kérdező, aki ecetet visz ajándékba?!? Életemben nem kaptam még ecetet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!