Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hány liter tejet spájzoltál...

Hány liter tejet spájzoltál be karácsonyra?

Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%

Egyet vettem ma. Meg volt még a bontott dobozban kb. 7 deci.

Miért kérdezed?

2022. dec. 23. 13:04
 2/14 A kérdező kommentje:

Annyi elég?

A sütés is kell. Mi szeretjük pl reggelire is inni. Akár magában, akár kávéba, stb.

Én ma megvettem 6 litert, mert hetek óta csak a drágább tejek voltak felénk, ma végre viszont kaptam. Nem árstopos, de viszonylag olcsóbb. Nem tudom ez másokhoz képest mennyire sok, vagy kevés, ki hogy szokta csinálni. Ezért kérdeztem.

2022. dec. 23. 13:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mennyi elég. Mi nem sütünk sütit, nem kávézunk, túlzottan az ételbe sem kell, szóval az a másfél doboz elég az ünnepekre. Sőt időnként egy doboz is van, hogy megsavanyodik. Bár most apám a bolti bejglihez fog tejet venni, ahhoz elfogy az a fél doboz tej.
2022. dec. 23. 13:13
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Hozzánk képest sok. Én egy rúd bejglit sütök, meg a kávéhoz isszuk. Mindig annyit veszek bármiből, amennyire szükség van. Sosem spájzolok, semmi értelme nincs számomra.
2022. dec. 23. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
10van itthon.
2022. dec. 23. 13:45
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

5 karton tartós, árstoppos tej van itthon a garázsban.

Mondjuk nem nagyon iszunk tejet, szóval egy pár évig elég lesz.

2022. dec. 23. 13:59
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
5 l, ha nem fogy el kvba vagy pudingba, sütibe, akkor madártej lesz belőle.
2022. dec. 23. 14:38
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
0 liter, mint minden más alkalommal. Van egy fél liter random növényi tej meg egy kis kólusztejszín, oszt ennyi. Én sosem fogyasztok tejet, kávéba teljesen jó a növényi is, asszony meg tejérzékeny.
2022. dec. 23. 16:10
 9/14 A kérdező kommentje:

"Mindig annyit veszek bármiből, amennyire szükség van."

Én is. 3 (a maival együtt 4) nap alatt 6 liter bővel elfogy. Pudingban kapásból elmegy fél liter. Kalács tésztájába is több deci kell. Egy nagy bögre tejeskávét, kakaót is simán megiszok naponta minimum. És ez csak én vagyok.

2022. dec. 23. 16:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a krumplipürébe kell, a sütikbe nem. Hétfőn meg amúgy is anyóséknál leszünk.
2022. dec. 23. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!