Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mire lehetne elhasználni a...

Mire lehetne elhasználni a kakaós tejbevonómasszából készült figurákat?

Figyelt kérdés

Lehetne belőle pl. forrócsokit csinálni, felolvasztani vízzel, vagy tejjel, hogy még finom is legyen? Vagy hogy tudnám hasznosítani?

(nem értem, kinek jó egyáltalán, hogy gyártják ezeket. Más csokikat is lehetne venni olcsóbban, kisebbeket, de legalább meg lehetne enni.)

2014. dec. 12. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a somlóira készítek belőlük csokiöntetet, tejszínnel, kakaóval és rummal feldobva.
2014. dec. 12. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Csokis narancshéj, vagy akár sütitöltelékbe is.
2014. dec. 12. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Kuka. Utálom amikor ezeket a vackokat sózzák a gyerekekre. Mi idén szerencsére megúsztuk :).
2014. dec. 12. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sütibe (püspökkenyér, muffin) szoktam belesütni. De nem szeretem én sem, csak kidobni sem akarom.
2014. dec. 12. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Abból még a forrócsoki sem lenne finom, piskótákba, kevert sütikbe beletördelheted, úgy talán ehető.
2014. dec. 12. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Muffinokba, püskökkenyérbe, még elmegy darabokra törve.

szerencsére már csökkent ezeknek a gyártása, de még mindig van . Sok idős nagyszülő, rokon, meg nem is tudja, hogy mit vesz, csak olcsóbbnak találja, és azt veszi unokának, dédunokának, sajnos.Azért kukába dobni nem kell, valahogy majdcsak elkopik.

2014. dec. 12. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Kukába vele, sehogy nem lesz finom, bármit is csinálsz vele, hiszen nem élelmiszer. Bárcsak be lehetne tiltatni. Esetleg valami kortárs szobrászattal próbálkozhatsz belőlük.
2014. dec. 12. 18:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagymamámtól kaptam, kidobni azért mégse szeretném.

2014. dec. 13. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!