Helyettesíthetem az alábbi receptben a tejszínt tejjel?
2014. aug. 31. 01:24
1/9 anonim válasza:
"A krémhez habbá verjük a tejszínt"
Ezt nehéz lesz tejjel megcsinálni. És hogy érted, hogy miben különböznek?
Legfontosabb különbség a zsírtartalom, a tejszín 30%-os zsírtartalma kissé magasabb, mint a tejé. :)
2/9 anonim válasza:
Ehhez sajna csak tejszín jó. Csak azt tudod felverni, a tejet nem. A krém krémességét a felvert tejszín adja majd. tejjel csak egy híg masszát kapnál szerintem.
3/9 anonim válasza:
Esetleg kihagyhatod a tejszínt, és így egy tömörebb túrós krémet kapsz, de az sztem nem az igazi.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Végül vettem habtejszínt.
2014. szept. 3. 17:57
6/9 anonim válasza:
1-es a tejszín 30%-os zsírtartalma kissé magasabb, mint a tejé. :)
Jól van!!!
A tej zsirtartalma olyan 3.5% a tejszin mondod 30%
Kissé magassabb!
7/9 anonim válasza:
itt egyes. igen, írhattam volna úgy is, hogy "finoman szólva", hogy egyértelműbb legyen, hogy azt akarom kifejezni, hogy sokkal magasabb, de szerintem a legtöbben így is megértették.
8/9 anonim válasza:
Nagyon igazad van! Csak itt arra kell ügyelni, hogy egy teljes képet adjon a válaszoló, mert keveset, vagy majdnem semmit nem tud a kérdezö. Azért kérdezi.
A kérdezönek, kösszi a receptért, jónak tünik én is megpróbálom elkésziteni.
9/9 A kérdező kommentje:
Szívesen! :)
Én meg a segítséget köszönöm! :)
2014. szept. 7. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!