Szoktatok zsírral sütni? Ha egy receptben, x dkg margarint ír, helyettesíthetem ugyanannyi zsírral?
Igen szoktam zsírral sütni.nyugodtan használd margarin helyett: Liba ,vagy sertés zsírt szoktam használni.
Puhább ,és nehezebben szárad ki a süti.
Linzert ,pogácsát ,sajtos rúdat ,pitéket.
Igen nyugodtan használj zsírt. Ha jó minőségű a zsírod nem érzed majd a kész süti ízében csak puhább ,és omlosabb lesz.
Arra figyelj ,hogy azok sütemények amit sok zsíradokot( zsírt ,vajat ,rámát tartalmaznak)nem szabad túl sütni. Amikor azt látod ,hogy még kb 4-6 perc kell ,hogy megsüljön készre vedd ki a sütőből. Nem marad nyers mert a forró a zsíradék miatt tovább sül de így nem lesz száraz kopogos ha kisül.
A kakaós csiga tésztáját ha kinyújtotad akkor vékonyan kend le olvasztott vajjal vagy rámával.Aztán szórd meg a töltelékkel így tekerd fel jó szorosan. Ha így csinálod akkor még másnap is finom puha lesz és nem szárad ki.
Ne zsírral kend le mert a zsír ebben az esetben sülni fog és száritja a tésztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!