Ha liszt helyett keményítőt használok (csak azt), akkor abból is ugyanannyi kell, mint lisztből (pl palacsinta)?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 20:38
1/3 anonim válasza:
Liszt helyett palacsintába nem jó a keményítő. Azt legfeljebb habarásba teheted.
2/3 anonim válasza:
Rá van írva a dobozra mekkora hányadot lehet helyettesíteni. Egy harmadát, ettől elvileg omlós lesz, nemtom ez palacsintánál menyire előny.
3/3 anonim válasza:
A keményítő ételek sűrítésére alkalmas.Palacsintának nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!