Palacsinta/Gofri teljes kiőrlésű lisztből?
Figyelt kérdés
Próbáltátok már?ha igen milyen tapasztalataitok vannak?2012. júl. 3. 10:55
1/2 anonim válasza:
Már van egy ilyen kérdés a gyk-n:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-praktik..
Egyébként nekem se sikerült valami jól. Vastag lett, meg törékeny. Nem lehetett bele semmit se tölteni értelmesen, és feltekerni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Nem ugyanolyan, mint a sima lisztből, de ebéd után jó kis desszert. Először rozslisztből csináltuk, de kukát is fogott egyből, úgyhogy utána csak szimpla teljes kiörlésűt használtunk. De inkább maradunk a normál lisztnél, az szerintem finomabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!