4/18 anonim válasza:
bármi lehet benne,csak sok legyen és ne legyen vékony és száraz.Különben a sós palacsintákat is szeretem meg az édeseket is,egyedül a lekváros az,amiből 1-2 db-nál többet nem tudok megenni.
5/18 anonim válasza:
Az, amelyiket nem nekem kell megsütni ilyen melegben!
A töltelék teljesen mindegy! :)))
Egyébként a túrós, és a krémes a menő nálam. (A múlt héten sütöttem krémes rakottat, be is zabáltam belőle)
6/18 anonim válasza:
*hortobágyi
*gundel
*porcukrosfahéjas
*nagyi-sárgabaracklekváros
7/18 anonim válasza:
ha édes: vaníliapudingos, csokipudingos, nutellás
ha sós: hortobágyi, gombakrémes, salátás ezerszigetöntettel
9/18 anonim válasza:
a citromhéjas, tojásos túrós, egy kicsit sütőben is átsütve. de nemrég friss eperből és vanulipudingból is csináltam, hááát, valamai mennyei volt.
de jöhet a diós-kakaós, a baracklekváros dióval vagy anélkül, szóval sok-sok minden... imádom:)
ja és a sósakat is.pl a pörkölttel, vagy házi májkrémmel töltöttet, panírozva kisütve, salátával.
10/18 anonim válasza:
nutellás-banános és citromos-túrás, esetleg áfonyás-túrós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!