Melyik a kedvenc palacsintátok?
Figyelt kérdés
Én most éppen csokis-mogyorókrémeset eszem... :)2012. ápr. 14. 15:53
1/17 anonim válasza:
Kandírozott almás-fahéjas vagy diós-lekváros. Kiskoromban majd meghaltam a kakaósért...
5/17 anonim válasza:
Nálam ez teljesen hangulatfüggő. :) MOst így hirtelen azt vágnám rá, hogy a túrós (mazsola nélkül), de nagyon szeretem még a vaníliapudingosat, a Nutellásat, a baracklekvárosat és a Gundelt is.
6/17 anonim válasza:
Minek olvasgatok ilyeneket fogyokura idejen? mindjart bevágom a sarokba a fogyokurat aztan csinalok egy 10-15 palacsintat
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Mind valóban finom! Most hirtelen nagymamám kelt, almás palacsintája jutott az eszembe. Annak a tésztájába volt belesütve a vékonyra vágott alma és a végén meghintve fahéjas cukorral! Mindenkinek ment a zöld érintés :D
2012. ápr. 14. 16:24
8/17 anonim válasza:
Csokis vagy csokipudingos:)
De ha alkotókedvemben vagyok, akkor csinálok rengeteget, és egymásra rakom tortaszerűen. Csináltam olyat, hogy a palacsinták közé vaniliapuding, a tetejére is és arra friss eper. :D
Meg volt szintén vanilia pudingos, a tetején rengeteg banánkarikával, és arra a felolvasztott milkacsoki. :D Isteni finom volt :)
9/17 anonim válasza:
A zöld érintés nagyon aranyos volt, jót nevettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!