Az olajat mivel helyettesíthetem?
Figyelt kérdés
Csak kisütni való hal van itthon,de nincs olaj.2014. máj. 7. 11:44
1/2 anonim válasza:
Zsírral. ha csak párolni/sütni szeretnéd kevés zsiradékon, akkor vaj is jó alá.
2/2 anonim válasza:
Zsírral de ,ha kárász vagy keszeg akkor tepsiben is megsütheted.
Forgasd meg paprikáslisztben a halakat.a tepsibe tegyél sütőpapírt vagy alufóliát. a zsírt vagy vajat olvaszd meg. kend le a fóliát vagy sütőpapírt kevés zsíradékkal.
tedd rá a halat. Most a hal felső felét kend át az olvasztott zsiradékkal. Tedd a sütőbe kb 10 perc múlva forditsd meg a halat,kend le megint. és 10-15 perc múlva kész van.
Persze az igazi ha bő zsíradékban tundád kisütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!