Lenmagolajjal a sima olajat helyettesíthetem pl: rántottánál?
Figyelt kérdés
kb. mennyibe kerül, és hol lehet kapni?2014. jan. 15. 12:24
1/5 anonim válasza:
Sima olaj (napraforgó) biztos hogy túl sok omega6-ot tartalmaz, azt semmiképpen ne használd.
Akkor használj telíett zsírt (sertés, kókusz) azok jobban bírják a hevítést is.
2/5 anonim válasza:
Kókuszolaj/zsír kéne sütéshez, a lenmag nem igazan bírja a sütést.
3/5 anonim válasza:
Lenmagolajjal ne süss, ahhoz inkább telített zsírt használj. Én olyan 5000 ft-ért veszem az interben a 200 milliset, de állítólag van olcsóbb is, pl. bio boltokban.
5/5 anonim válasza:
A lenmagolajban levő omega3 zsírsavak hő hatására tönkre mennek, így semmivel sem lesz egészségesebb a sima étolajnál, csak jóval drágább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!