A Ramat helyettesíthetem sima vajjal a sütibe?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 14:10
1/4 anonim válasza:
Sütéshez margarin helyett a 70-80 %-os zsírtartalmú vajat használhatod. De ha a dobozos kenyérre kenhető vajra gondolsz, akkor az nem jó sütihez.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2011. máj. 13. 14:22
3/4 anonim válasza:
Én mindig teavajjal sütök és kenyérre is azt kenjük.
Ki nem állhatom a margarint.
:-)
4/4 anonim válasza:
A teavaj 80 %-os zsírtartalmú, ezért jó a sütéshez. Én a tégelyes 20-25 %-os vajakról beszélek. Azok nem jók a sütikbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!