Kókuszgolyóhoz mivel helyettesíthetem a kekszet?
Figyelt kérdés
Nincs itthon darált keksz. Mivel tudom helyettesíteni?2011. okt. 7. 16:18
1/8 anonim válasza:
Babapiskóta, vagy otthon készített (beszáradt) piskóta
2/8 anonim válasza:
Előző vagyok!
Most látom: ... nincs itthon darált keksz...
Azt még én sem láttam, hogy kekszet daráltan árulnák, a megvásárolt kekszet szoktuk darálni, vagy alaposan összezúzni házilag.
3/8 A kérdező kommentje:
Árulják porrá darálva, ha az nincs én is töröm a kekszet de az sincs:S
2011. okt. 7. 16:23
4/8 anonim válasza:
süss egy olcsó bögrés sütit, natúran, szóval gyümik nélkül.abból lesz jó sok tésztád, amit, ha kihűlt összedarabolsz, egy kis lekvárral stb összegyúrsz, és finom lesz a kókuszgolyód.
pl. 2 bögre liszt, másfél bögre cukor, 2 tojás,1 dl olaj
1 bögre kefír/joghurt esetleg tej, 1 sütőpor,a kakaót akár ebbe is beleteheted már.
a bögre, 2,5 decis.
más lesz, mint kekszből, mert az teljesen száraz, ezért pl a lekvárral apránként kell összegyúrni.
5/8 anonim válasza:
ja ez a bögrés mennyiség, egy kb 38x25-ös tepsibe elég.
6/8 anonim válasza:
Zabpehellyel - még diétás is lesz:-)
7/8 anonim válasza:
Suss egy piskótát, de lassu tuzzel. Akkor vedd ki ha már jól kiszáradt. Ha esetleg úgy látod h elkezd égni akk kapcsold ki a sutot és csak úgy hagyd bent. A száraz piskóta tokéletes keksz helyett.
8/8 anonim válasza:
Bármilyen kevert tészta vagy piskóta megteszi. A cukikba is a maradék tésztákat, tésztaszéleket használják fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!