Helyettesithetem a lisztet buzadarával?! FONTOS
Figyelt kérdés
megkivántam egy kis bögrés, mikros sütit, de észrevettem, h nincs itthon liszt. Helyettesithetem buzadarával a lisztet, avgy inkább ne?2011. szept. 13. 13:36
1/7 anonim válasza:
Próbáld ki. Lehet összejön. Nem sok hozzávalót kell kidobni, ha mégsem.
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg, de szerintem a búzadara több nedvességet fog felvenni ezért hígabbra csináld a masszát és szinte biztos, hogy nem fog úgy feljönni, mintha liszttel csinálnád. Ha tévednék akkor javítsatok ki.
4/7 anonim válasza:
hát ne, mert a búzadara mindent magába szív, és fűrészporos sütid lesz. Kereshetsz helyette búzakorpát, réteslisztet, de egyikkel se lesz olyan az a süti.
5/7 anonim válasza:
- Császármorzsa ( smarni, néven ismertem meg Martonvásáron) :
Egy jénai tálba olajat öntök, berakom a mikróba meglangyosítani. Közben 1 másik tálban összekeverek 1-2 egész tojást, pici sót, kb. 1 evőkanál cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot, búzadarát ízlés szerint, és annyi tejet adok hozzá, hogy jól összeálljon. Kicsit állni hagyom. Majd mindezt beleöntöm a jénai tálba, amelyben az olaj van, és berakom a mikróba. Kilyukasztott folpack fóliával letakarom. Először kb. 8 perc múlva keverem meg, majd visszateszem, ha kell tejet öntök hozzá. Végül egy kis mazsolát keverek bele. Többször megkeverem. Lekvárral, pudinggal, tejszínhabbal igazán császári étel!
Ezt próbáld ki, szerintem.
7/7 anonim válasza:
Nem! Teljesen más a kettő. Kuka lenne a vége. :(
/egy pék/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!