Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel helyettesíthetem a...

Mivel helyettesíthetem a sütőport, nincs itthom még szódabikarbónám se?! Salajka jó? FONTOS

Figyelt kérdés
Muffint akarok sütni de nincs se sütőpor se szódabikarbóna. Salajka jó? mennyit kell bele tenni ha jó az is? köszi
2011. aug. 16. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Elviekben jó, általában vékonylapos süteményeknél használják, mivel az ammónia akkor tud távozni a süteményből. Muffin esetén ugye vastagabb tésztáról beszélünk, de mivel nem egy "tömör" tészta, így véleményem szerint abból is tökéletesen tud távozni.

Mellékhatása nem lesz, az egészségedre nem ártalmas :) Max. büdös marad a tésztád :D

2011. aug. 16. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
én inkább sütőpor nélkül csinálnám, mint mással.
2011. aug. 16. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
én több tojásos fajtát választanék és felverném a fehérjét
2011. aug. 16. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Elnezést, de mi az a salajka - még nem hallottam soha ezt a nevet.
2011. aug. 16. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Szalalkáli
2011. aug. 16. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
tegnap 22:19-es: köszi a választ, ezt eddig nem tudtam, és a googleban sem találtam.
2011. aug. 17. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!