Mivel helyettesíthetem a sütőport, nincs itthom még szódabikarbónám se?! Salajka jó? FONTOS
Figyelt kérdés
Muffint akarok sütni de nincs se sütőpor se szódabikarbóna. Salajka jó? mennyit kell bele tenni ha jó az is? köszi2011. aug. 16. 12:27
1/6 anonim válasza:
Elviekben jó, általában vékonylapos süteményeknél használják, mivel az ammónia akkor tud távozni a süteményből. Muffin esetén ugye vastagabb tésztáról beszélünk, de mivel nem egy "tömör" tészta, így véleményem szerint abból is tökéletesen tud távozni.
Mellékhatása nem lesz, az egészségedre nem ártalmas :) Max. büdös marad a tésztád :D
2/6 anonim válasza:
én inkább sütőpor nélkül csinálnám, mint mással.
3/6 anonim válasza:
én több tojásos fajtát választanék és felverném a fehérjét
4/6 anonim válasza:
Elnezést, de mi az a salajka - még nem hallottam soha ezt a nevet.
6/6 anonim válasza:
tegnap 22:19-es: köszi a választ, ezt eddig nem tudtam, és a googleban sem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!