Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokis keksznel a kokusztejet...

Csokis keksznel a kokusztejet helyettesithetem sima tejjel?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A kókusztej sűrűbb és egészen más íze van. Ázsia boltokban lehet kapni kókusztejet (konzerv), vagy hiperekben, ahol árulnak távol keleti cuccokat.
2012. júl. 22. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan. Csak arra figyelj, hogy ne legyen túl híg a masszád, szóval kevesebbet tegyél bele. Én nem is szoktam kekszeknél kókusztejet használni. Viszont, ha a recepted azt írja, tegyél bele helyette egy kis kókuszreszeléket. Vagy Kevés vízzel forrázd le a kókuszreszeléket, turmixold össze és máris van kókusztejed :D
2012. júl. 22. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez az, én is kókuszreszelékből és tejből szoktam pépet csinálni,annyi tejjel, hogy vigye a gép, majd, ha van 1-2 kanál tejszínt teszek bele.
2012. júl. 22. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
3/4 bigre kokusztejet akkor mennyi tejjel es reszelekkel oldjak meg? Am mennyi kb a kokusztej?? Felek h nem jo a recept es.nem jon be..es azert a kokusztej nem olcso.
2012. júl. 22. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!