Ez csak elriasztás, hogy az emberek megundorodjanak?
Hamisítják a sajtot is, a kolbászt lóhúsból készítik. Úgy halottam, a kenyérbe madártollat darálnak. Akkor mit együnk?
Falevelet?
lehet undorodni :) már ha rétesz angolul..
Viszont a cikk végén: vásárolj a piacról. Arra utal, hogy élj egészségesen, vagyis rászoktatnak bennünket az egészséges ételekre.
Nincsenek gyereksejtek semmilyen üdítőben. Szánalmas ez a cím.
Az édesítőszer fejlesztésekor a teszteléshez használtak (ha igaz) olyan sejtszövetet, ami eredetileg abortált (értsd: egyébként is a kukába dobott) embrióból származik, és azóta laborban szaporodik. A sejtszövet egy kőegyszerű dolog, kb. a falevél bonyolultságával ér fel, nem érez, nem tud magáról, csak úgy tenyészik, tetszik érteni.
Remélem nem kell ezek után a kivett mandulámat is ereklyetartóban tartani a vitrinben, amiért az emberi sejt az mind szent, vagy mi.
Magzati sejteket rendszeresen használnak különböző kísérletekhez, úgyhogy én azt is el tudom képzelni, hogy másra is.
A lóhúsbotránnyal kapcsolatban: az ellenőrzött körülmények közül származó lóhús normális esetben tényleg drágább. De az eredetileg nem fogyasztásra szánt lovakat, akik lóútlevéllel sem rendelkeznek, nem lehetne csak úgy eladni egy vágóhídnak, pláne nem külföldön. Ezek a lovak pl. volt versenylovak (akik pár év után már "kiöregedtek", vagy nem váltak be), munkalovak stb. tehát nagy a valószínűsége, hogy olyan gyógyszereket és annyiszor használtak, ami miatt emberi fogyasztásra nem lehetne felhasználni őket. Ezeknek a húsa 2 forintot nem érne, így gyakran feketén (pl. éjjel) kerülnek be vágóhidakra, vagy hamisított papírokkal kerülnek be, vagy viszik őket külföldre. Ezen rengeteget lehet keresni, még amellett is, ha a hatósági állatorvost le kell fizetni.
Úgyhogy nem azzal van a baj, hogy lóhúsról van szó, hanem az, hogy egészségtelen, ellenőrizetlen körülményekből származó húst etetnek meg a gyanútlan vásárlóval. Ráadásul, ha lóhús belekerülhet titokban, akkor ezek szerint bármi más is belekerülhet, inkább bele sem merek gondolni, még mi. Engem mondjuk az egész nem érint, én hál istennek már évek óta nem eszem húst.
nem néztem meg a videót,
DE Magyarországon most vizsgálja az ombudsman, hogy az amerikából érkező kólában emberi embriók mellékveséjéből tesznek bele ízesítést, és ezt fel sem tüntetik.
Ez biztos, hogy nem kitaláció. Innentől: biztos, hogy gyűjtik ezt az egészségügyi "terméket" :(
Mint ahogy romániában a placentából csináltak arckrémet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!