Vizes fagyit szeretnék készíteni de nem tudom hogy a cukor vagy a méz "jobb? "
2013. jún. 22. 18:46
11/14 anonim válasza:
#9: Azzal nincs is baj, a méz remek dolog, de 15dkg (vagy több, úgy tudom, kicsit kevésbé édesít a cukornál) az brutálisan sok szénhidrát. Annyit akkor se nyomnék be egyszerre, ha nem akarnék fogyni :P Nem akarlak ám lebeszélni róla, Te döntésed, de akkor se zúdíts bele ennyit, kóstold meg közben, hogy Neked mennyire kell édesnek lennie. Ízlések és pofonok. A mai modern ember hozzászokott a túlédes dolgokhoz.
12/14 A kérdező kommentje:
nem 15deka mézre gondoltam csak 1 evőkanál :D mert írtátok hogy elég édes lesz maga a málna is :)
2013. jún. 22. 19:24
13/14 anonim válasza:
#12: Ja bocs. Az már sokkal jobban hangzik, főleg, ha nincs otthon olyan alapanyag, ami alkalmasabb lenne.
Szerintem már eleget csevegtünk erről, csináld meg, ha most tervezted, mert sose lesz belőle semmi :P
Remélem, finom lesz, én odavagyok a málnáért, tökéletes a ketogén desszertembe is (amiben alig van málna, de a mogyoró megédesíti, persze nem valami extra édesre, de kellemesre), s most nincs itthon. A most érő cseresznye azért vigasztal.
14/14 A kérdező kommentje:
holnap fogom megcsinálni :))
köszönöm mindenkinek :)
2013. jún. 22. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!