Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hánytassam magam?

Hogyan hánytassam magam?

Figyelt kérdés
tudom, h undorító és életveszélyes, de néha ritkán muszáj lenne, csak nem tudom, mit dugjak le a torkomon, mert nem jön fel belülről semmi (fogkefével és ujjal próbálgattam...). mivel "csúszna" jobban? igaz, h egy hánytatásba bele lehet halni? vagy, hashajtani jobb? de hashajtóm meg nincs... ha bemegyek a patikába, adnak recept meg minden nélkül? nem kérek hülyéző válaszokat, a kérdésekre szeretnék választ.
2008. jún. 22. 08:14
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem se csináld, értelme nem sok van. Igaz, ezt most nem hiszed el és úgysem fogsz rádöbbeni, de pár év múlva nagyon bánni fogod.

Tini vagy még, ugye?

Ez a legveszélyesebb időszak. Azt hiszed, hogy mindent tudsz, azt hiszed, hogy már teljes értékű ember vagy, még véleményed is van mindenről (pasikról, világról, talán még a politikáról is), mindezzel csak az a baj, hogy egy-egy információ alapján alakultak ki, tehát nagy eséllyel téves.

Én 16 éves voltam, amikor vad fogyókúrába kezdtem, sok leadni való feleslegem nem volt, de azért elértem, hogy 179 cm-hez 50 kiló legyek, ami aztán nem sok, hidd el nekem. Gyomorfekélyem volt, kórházban voltam, a doki meghatározott nekem egy étrendet, anyukám pedig tett érte, hogy betartsam. Tudod mi lett a vége? Rákaptam a kajára! Rájöttem, hogy az jó és finom. És nem tudtam mértéket tartani! Szó szerint mindent befaltam öt perc alatt, amit találtam a hűtőben és a szekrényben, persze csak akkor, amikor senki sem látott. Azután pedig jött a hánytatás. Nem volt egyszerű, de egy idő után úgy belejöttem, hogy már akkor is hánytam, amikor nem akartam. Ne csináld, nem jó!

Szerencsére közben megjött az "eszem" és magamtól külső segítség nélkül leálltam, azóta jó pár boldog évem volt a magam 61 kilójával, ami szerintem ideális, van mellem, van fenekem, a hasam lapos, a lábam izmos és nem görbe csontos, mint anno volt. Sőt, most még több a súlyom, ugyanis babát várok, de tudod mit? Nem érdekel, hogy hány kiló vagyok. Mert én vagyok a világ legboldogabb embere és még nagy hassal is szépnek érzem magam és kívánatosnak (igaz, a páromon kívül csak egy-két perverz kívánna most meg).

Most már csak egy dolgot köszönök Istennek: azt, hogy idejében megjött az eszem és nem ment rá az életem, a gyomrom, a nyelőcsövem, vagy hogy nem váltam meddővé, mert akkor én lennék most a világ legszerencsétlenebb embere, márha egyáltalán még lennék. Gondolj arra, hogy neked lehet, hogy nem lesz ilyen szerencséd, nem térsz észhez időben és csak integethetsz a többieknek a túloldalról.

Egyébként egy dolog még így is megmaradt, ami egy életen át emlékeztetni fog arra, hogy milyen hülye voltam. A gyomrom annyira érzékeny lett, hogy ha nem eszem rendszeresen, akkor begörcsöl, ha viszont gyorsan eszem sokat, akkor kihányok mindent. Valószínűleg amíg élek oda kell majd figyelnem a rendszerességre és a mértékletességre, így semmi gondom, de nem is bánom. Legalább valami eszembe juttatja, hogy ne legyek még egyszer idióta.

2008. jún. 23. 08:31
 42/58 anonim ***** válasza:
97%
Azt mondod nem napi rendszerességgel akarod csinálni, akkor viszont nem érsz vele semmit! Ahhoz hogy ettől fogyj minden evés után ezt kell tenned, másképp semmi nem fog változni, így értelme sincs. Ha meg mindig csinálod leírták már páran mi lesz, bűzleni fogsz és a többi, undorító leszel.
2008. jún. 23. 19:34
 43/58 anonim válasza:
26%
neked is csak proanat és miat tudom javasolni. írd be googlebe proana vagy promia
2008. jún. 25. 04:18
 44/58 anonim válasza:
30%

régen pávatollat meg iyleneket dugtak le. de lehetőleg hagyd ki. én a helyedben felkeresném a háziorvosomat, ő elküld pajzsmirigy meg egyéb vizsgálatokra, hogy nincs-e hormontúltengésed, attól is hízhatsz. a dietetikus is össze tud rakni neked olyan étrendet, amit könnyű betartani és hosszú távon nagyon használ (egy barátnőm így fogyott 40 kilót szép lassan és tartja a súlyát!)

másrészt meg... a duciság nem feltétlen rossz. most nem akarom rádbeszélni hogy jó meg egészséges, én sem vagyok elégedett magammal, de... ha nem érzed magad rosszul a bőrödben, akkor ne higgy a tükörnek. ha szépnek érzed magad, akkor úgy is fogsz kinézni! hidd el!

és továbbra sem megbántásból, de ha a gondolataidat nem tudod összeszedni, és helyes érveket összeírni egy papírra, hogy miért és mennyit akarsz fogyni, akkor lehet egy pszichológust sem ártana felkeresni. tényleg nem megbántásból, csak nehogy emiatt legyél beteg, hogy nagyon fogyózol. az nem jó.

2008. jún. 25. 10:03
 45/58 anonim ***** válasza:
88%

Kisanyám,ha hülye kérdéseket teszel fel, akkor arra mért vársz értelmes, és pláne erre a kérdésre kedves választ?Okádj csak nyugodtan, te még 40kgosan se fogod magad szépnek látni!

különben is hülye kérdés,hogy hogyan hánytassa magát az ember, azt mindenki tudja...nincs erre világot megváltó találmány.

2008. jún. 25. 13:44
 46/58 anonim ***** válasza:
47%

amúgy nem kell egy hülye buzi hapi sem! még nekem se kellenétek, selejtek!

Akkor te vagy leszbi vagy, vagy frigid fapina:D:D:D

2008. jún. 25. 17:26
 47/58 anonim válasza:
38%

Szia! Íme a tippek,amik működhtnek:

1. ujjak

2.fogkefe

3. meleg sós víz+ujjak esetleg

4. meleg mustáros víz(nálam tuti befutó)

5.kanál

6.ipekakuána szirup(nem tom,hol kapni,de e-2 kanálnyi is elég belőle)

hashajtóból meg stadalax,evés elött úgy 4 órával h mikor eszel,akkor ahsson,v reggel,éhgyomorra,tuti üt.

Sztem is szánalmasaka pasik,nekem se kell egyik se:P

pussz

2008. jún. 25. 18:46
 48/58 anonim ***** válasza:
48%

Egy szánalmas lénytől olvasni, hogy szánalmas, hát.....

Szánalmas :-))

De szép kis pár lennétek, istenem. Csak egymásra pillantanátok és okádnátok napestig. És így legalább tuti nem lenne gyereketek, ha már (sajnos) jogotok van élni, legalább nem szaporodtok.

Aztán ha valamelyik előbb fölfordul, a másik vihetne a sírjára egy szép rókát

:-D

Bocs hogy a kérdés értelmi szintjének megfelelően válaszoltam, de már leírtam korábban a véleményem, többet nem érdemel az ilyen.

2008. jún. 28. 14:30
 49/58 anonim ***** válasza:
35%

Hááát gondolom te valami kis 13-15 közötti kislány vagy.:)

Szerintem álj a tükör elé, és gondold végig, hogy honnan akarsz leadni,mert gondolom nem viccből akarod hánytatni magad.És szerintem te lusta vagy fogyózni/diétázni.Azzal,hogy hánytatod magad, hosszútávon nem érsz el semmit.És arról,hogy a koplalás hízlal hallottál már?:) Ideje lenne utánanézni;) !Szóval csak azt tudom ajánlani, hogy álj le ezzel a hogyanhánytassammagam dologgal, mert csak magadnak ártassz.Bár lehet hogy ez a cél..?!!Mindenesetre ha betartod a következőket, fogyhatsz, és még nem is ártassz magadnak.:

-Ne egyél 6 utát SEMMIT.

-Egy nap csak REGGELIT, EBÉDET, és VACSORÁT egyél.Semmi mást.Max ha nagyon-nagyon megéheztél, valami gyümölcs.

-Igyál nagyon sok vizet,naponta lealább 1,5-2litert.

-Sportolj!!Mozogj sokat.:menj el futni, biciklizz,vagy tornázz otthon.

u.i.:A fogyásnak 1000 más/eredményes(ebb) módja is van.Mind jobb a hánytatásnál.+Elolvashatnád mégegyszer az összes választ, mert lehet, hogy nem a legkedvesebb módon, de segíteni próbáltak.Vagyis úgymond "jó útra téríteni".

Gondold át.

2008. jún. 28. 19:30
 50/58 A kérdező kommentje:
ezeknél sokkal kevesebbet eszem, mint amennyit leírtál, de mindegy, hánytatni már nem akarom magam, az hülyeség volt, több választ nem kérek.
2008. júl. 17. 13:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!