Hogyan hánytassam magam?
Lehet, hogy azért nem tudsz hányni, mert olyan kajákat ettél előtte, amiket nehezebb kihányni. Pékárut pl k.rva rossz, mert az összeáll a gyomrodban gombóccá, mire az kijön a szádon, meg eljut addig... :S A hányás különben nem jó megoldás, legyél inkább anorexiás. A bulémia nem jár olyan mértékű fogyással, mint az anorexia, mint amire neked szükséged van. A háynástól amúgy is tönkremennek a fogaid, aztán még az sem lesz... Szóval sztem az anorexia jobb megoldás számodra.
De ha mindenáron okádni akarsz, próbálkozz csak az ujjaddal vagy fogkefével (jól álltál neki) de ne csak a nyelvedet simogasd vele, hanem hajrá, le a torkodon. Hidd el, menni fog. Meg egyél krémesebb dolgokat, kréses sütiket, fagyikat, csokit... ezeket könnyű kitaccsolni. Sok sikert :P
az uccsó hozzászóló vagyok megint. Nem kréses sütiket, hanem krémeseket :D
És a hashajtás nem jó, emrt a sok fosás kikezdi a végbeledet.
Mi a kurva anyjáért zabál meg valamit, ha utána ki akarja okádni? És még van olyan másik fasz, aki tanácsokad ad neki, hihetetlen. Ha van valaki ,aki szerint ez normális dolog, hát annak tényleg irány a Taigetosz. Kaptok csoportos kedvezményt az utazási irodában.
:-D
Egyszerűen ne egyél, így nem is kell kihányni. Erre még nem gondoltál?
Nekem is volt ismerősöm aki hánytatta magát, állandóan sápadt volt, bűzlött tőle és nem vette észre magán. Gusztustalan fogai voltak, ahányszor rám mosolygott nekem is hányingerem lett. Komolyan ezt akarod? És ne vedd oltogatásnak, csak ezekre is gondolj, mert mit érsz azzal ha vékony vagy miközbe ennyire gusztustalan leszel?
Szia!
Én arra reagálok, hogy írtad, hogy napokig nem eszel, aztán gyümölcsöket.. Hát ez a legnagyobb baromság amit csinálhatsz. Napokig koplalsz, aztán az összezavarodott szervezeted nem tudja mit csináljon, és egy falat után visszajön amit abban a pár napban leadtál. Ez rövidtávon "kúl", de ne nagyon csinálgasd.
Régebben én is meghányattam magam 2 alkalommal, mikor kis idióta 16 éves voltam 170 centivel és 56 kilóval, de mikor éreztem, hogy menniyre szar, akkor abbahagytam. Ha annyira piszkálja a fantáziád, hát hányasd meg magad, majd rájössz, hogy mennyire borzalmas. Nekem 2 alkalommal volt sikeres a fogkefézés, de olyan érzés volt, mintha a nyelőcsövemet valaki ki akarná tépni. Nem beszélve arról, hogy utána hiába mostam fogat, a rossz íz megmaradt. A nyelőcsövem utána sokáig fájt a sok erőlködéstől meg öklendezéstől, mert nehezen akart összejönni. Nem ajánlanám egyáltalán amúgy, de ha van eszed rájössz magadtól is.
A hajhajtásban is jártas vagyok, az még manapság is előfordul néha. A hashajtó tönkreteszi a beleket, az összes nedvesség kijön, ami komoly emésztési problámákat okoz. Ráadásul egy idő után nélküle már nem is tudsz nagydolgozni. Valószínűleg az ilyen dolgokból eredő problémáknak köszönhetem az aranyerem is, amit nem kívánok senkinek, mert néha ülni sem tudok miatta. Szerintemne hányj és ne hashajtózz, nem vagy hülye, csak bekebelezett a soványságkultusz. Anno engem is. Sztem sokan vagyunk így ezzel.
Egészséges megoldás: rostok és tea. Én a pu erh teát javallom, de ha gondolod, néha ihatsz szennalevél teát is. De nagyon néha, ha székrekedésed van vagy nagyon telve érzed magad. A gyógyszertárban fillérekért lehet kapni.
A rostok is megrövidítik a tranzitidőt, sőt a vastagbélrák kialakulásának megelőzésében is segítenek! Búzakorpa, zabkorba... Nézz utána.
Az összes normális, tényleg hasznos választ jól leéértékelitek, kivéve azokat, amelyek a halálomat kívánják.
fasza kis közösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!