Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hánytassam magam?

Hogyan hánytassam magam?

Figyelt kérdés
tudom, h undorító és életveszélyes, de néha ritkán muszáj lenne, csak nem tudom, mit dugjak le a torkomon, mert nem jön fel belülről semmi (fogkefével és ujjal próbálgattam...). mivel "csúszna" jobban? igaz, h egy hánytatásba bele lehet halni? vagy, hashajtani jobb? de hashajtóm meg nincs... ha bemegyek a patikába, adnak recept meg minden nélkül? nem kérek hülyéző válaszokat, a kérdésekre szeretnék választ.
2008. jún. 22. 08:14
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
89%
Én fogmosás közben néha öklendezni kezdek, pedig nem dugom le célirányosan a torkomon, úgyhogy szerintem próbálkozz, ha valóban ezt szeretnéd. Lelked rajta.
2008. jún. 22. 09:50
 12/58 A kérdező kommentje:

illetve nem vékonyabb, csak magasabb... 175 cm, 56 kg. 50 akarok lenni.

szoktam fogat mosni, de attól nem hányok:D

2008. jún. 22. 09:52
 13/58 anonim ***** válasza:
84%
úristen... és fogyni akarsz? sztem igy is elég vékony lehetsz... pff... én 165 cm-rel és 54 kg-val szoktam siránkozni h mien vékony vagyok :S de hát te tudod..
2008. jún. 22. 10:02
 14/58 anonim ***** válasza:
98%

Először is: ez nagyon rossz ötlet, mert rá fogsz szokni erre a megoldásra. Márpedig ez nem jó, ha gyakran csinálod, akkor tényleg bele is halhatsz. Egyszer megcsinálod, nem lesz semmi bajod, de úgyse bírod ki, hogy csak egyszer csináld.

Amúgy meg, én sose próbáltam így fogyni, de olyan volt már, hogy be voltam rúgva, szarul voltam, de nem tudtam hányni, hát kérlek, a meleg sós víz csodákra képes.

2008. jún. 22. 10:04
 15/58 anonim ***** válasza:
58%

És az miért baj, ha belehal? Ez a darwini evolúcióelmélet alapja, hogy az ilyenek ne szaporodjanak tovább, mert csak az emberiség génállományát rongálják.

:-D

2008. jún. 22. 11:09
 16/58 anonim válasza:
65%
egy állandóan okádó nő-férfi gusztustalanabb mint egy 200 kg os ember.nem akarnék olyan nővel smárolni aki okádott előtte,és azt sem akarom hogy elmegyek ebédelni a nőmmel,aztán kaja után eltünik,aztán 10 perc mulva visszajön sápadt arccal.dehát okádjatok csak!hátha hamarabb beledöglötök
2008. jún. 22. 11:27
 17/58 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen egyetértek az utolso előtti hozzászólóval. Menj oda anyukádhoz és kérjél tőle elnézést hogy egy ilyne szerencsétlent szült a világra és nem dobott le még csecsemőkorodban a tajgetoszról! Nem a sztárdiétákat kéne kipróbálni azon még nem gondolkodtál el? Remélem a fogkefe megakad a torkodon, te szerencsétlen!
2008. jún. 22. 12:18
 18/58 anonim ***** válasza:
94%

én "csak" anorexiás voltam, 174 cmemhez, a végefelé 41(!)kiló társult...csomókban hullott a hajam, nem bírtam felmenni az emeletre se. Aztán mononucleozisom lett(leállt az immunrendszerem, tályogos volt a szám belülről, 42 fokos lázzal)6 hétig kórházban feküdtem, streil szobában, mert 1 náthába is belehalhattam volna...Ha ezt akarod magaddal csinálni lelked rajta, ha nem akarsz NŐként kinézni(nem kell se cici, se popsi+melyik pasi gerjed a csontvázakra?), nem akarsz később gyereket(elég nagy esetben későbbi meddőséghez vezet), ha azt akarod, hogy folyton undorító szagod legyen(az utolsó 2 hétben volt 1 bulimiás szobatársam, már attól hánytam, ha mellettem elment, és hidd el, nem akartam) lelked rajta!

ha viszont belátod, hogy beteg vagy, van segítség, kezdetnek pl. bizti van olyan személy, akiben megbízol...

2008. jún. 22. 12:57
 19/58 A kérdező kommentje:

mondtam, hogy nem oltogatásokat kérek!

amúgy nem kell egy hülye buzi hapi sem! még nekem se kellenétek, selejtek:PP

2008. jún. 22. 13:00
 20/58 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem az önképeddel és az önértékeléseddel van gond, keress fel egy jó pszichológust. Telejesen OKÉ a testsúlyod. Nincs szükséged nagy fogyásra. Sportolj, élj egészségesen, az hasznodra válik.
2008. jún. 22. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!