Hogyan hánytassam magam?
illetve nem vékonyabb, csak magasabb... 175 cm, 56 kg. 50 akarok lenni.
szoktam fogat mosni, de attól nem hányok:D
Először is: ez nagyon rossz ötlet, mert rá fogsz szokni erre a megoldásra. Márpedig ez nem jó, ha gyakran csinálod, akkor tényleg bele is halhatsz. Egyszer megcsinálod, nem lesz semmi bajod, de úgyse bírod ki, hogy csak egyszer csináld.
Amúgy meg, én sose próbáltam így fogyni, de olyan volt már, hogy be voltam rúgva, szarul voltam, de nem tudtam hányni, hát kérlek, a meleg sós víz csodákra képes.
És az miért baj, ha belehal? Ez a darwini evolúcióelmélet alapja, hogy az ilyenek ne szaporodjanak tovább, mert csak az emberiség génállományát rongálják.
:-D
én "csak" anorexiás voltam, 174 cmemhez, a végefelé 41(!)kiló társult...csomókban hullott a hajam, nem bírtam felmenni az emeletre se. Aztán mononucleozisom lett(leállt az immunrendszerem, tályogos volt a szám belülről, 42 fokos lázzal)6 hétig kórházban feküdtem, streil szobában, mert 1 náthába is belehalhattam volna...Ha ezt akarod magaddal csinálni lelked rajta, ha nem akarsz NŐként kinézni(nem kell se cici, se popsi+melyik pasi gerjed a csontvázakra?), nem akarsz később gyereket(elég nagy esetben későbbi meddőséghez vezet), ha azt akarod, hogy folyton undorító szagod legyen(az utolsó 2 hétben volt 1 bulimiás szobatársam, már attól hánytam, ha mellettem elment, és hidd el, nem akartam) lelked rajta!
ha viszont belátod, hogy beteg vagy, van segítség, kezdetnek pl. bizti van olyan személy, akiben megbízol...
mondtam, hogy nem oltogatásokat kérek!
amúgy nem kell egy hülye buzi hapi sem! még nekem se kellenétek, selejtek:PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!