Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hánytassam magam?

Hogyan hánytassam magam?

Figyelt kérdés
tudom, h undorító és életveszélyes, de néha ritkán muszáj lenne, csak nem tudom, mit dugjak le a torkomon, mert nem jön fel belülről semmi (fogkefével és ujjal próbálgattam...). mivel "csúszna" jobban? igaz, h egy hánytatásba bele lehet halni? vagy, hashajtani jobb? de hashajtóm meg nincs... ha bemegyek a patikába, adnak recept meg minden nélkül? nem kérek hülyéző válaszokat, a kérdésekre szeretnék választ.
2008. jún. 22. 08:14
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
59%
nah erre mondják:aki hülye, haljon meg!
2008. jún. 22. 13:07
 22/58 A kérdező kommentje:
te sem lehetsz egy einstein, kisgörcs, ha nem tudod elolvasni, amit írtam...
2008. jún. 22. 13:23
 23/58 anonim ***** válasza:
68%
el tudom olvasni, de én látom a mögöttes tartalmat is...önbizalom hiányban szenvedő, lelkileg defektes kiscsaj, aki ezeket "nagyszájjal"akarja kompenzálni...ha nem esik le a tantusz, hogy BOLOND vagy, hogy fogyni akarsz még, az a te bajod, ha belehalsz, az is...csak épp szegény szeretteidet nem kérdezte senki...
2008. jún. 22. 13:26
 24/58 A kérdező kommentje:
senkinek sincs jobb dolga, csak hogy rosszindulatú kommenteket írogasson? pff...
2008. jún. 22. 13:42
 25/58 A kérdező kommentje:
az ilyen faszok miatt van annyi szerencsétlen halálra ítélt bulémiás lány...
2008. jún. 22. 13:44
 26/58 anonim ***** válasza:
63%
jaja,az egészséges emberek miatt van, akik felhívják a hozád hasonló HÜLYÉK figyelmét arra, hogy ebbe bele lehet halni...szánalmas vagy, és kész.
2008. jún. 22. 13:55
 27/58 anonim válasza:
45%
Tényleg ne oltogassátok már! Örülök, hogy vannak olyanok, akiknek teljesen rendbe van a testsúlya, és ezt úgy értem, hogy meg is van vele elégedve az illető. Én úgy gondolom, addig fogyjon valaki, amikor már jól is érzi magát a bőrében. Utálom, hogy másik okoskodnak h "nem kell neked fogyni, hova fogysz már?" Mindenki a saját testéről gondoskodjon. Persze, én se szeretném, h bulimiás vagy anorexiás legyen a kérdező, de akkor fog másképp állni a pasikhoz is, ha tetszik önmagának is, és ha ezt kevesebb kilo fogja eredményezni, akkor fogyni fog úgyis. A kilok se két perc alatt mentek rád, várd meg míg szépen eltűnik a felesleg rólad. Egyébként én is fogyni akarok.
2008. jún. 22. 14:05
 28/58 anonim válasza:
71%
Nyald körbe a WC-t, és ha attól sem hánysz, akkor húzd le magad rajta.
2008. jún. 22. 15:18
 29/58 anonim ***** válasza:
83%

Ha valakinek akkor aztán nekem vannak súlygondjaim...163cm hez 95 kiló...de eszembe sem jutna, hogy ilyneket tegyek magammal...tényleg az a legfontosabb, hogy ki legyen békülve az ember önmagával.Én jól vagyok magammal,harmóniában, és egy boldog párkapcsolatban.

Szerintem sem kéne oltogatni a kedves kérdezőt.

Szia, amúgy!Most megszólítalak, hogy bár nem vagyok benne átérzem a helyzeted, biztosan csalódtál sokat és rosszul bántak veled.De próbálj jóban lenni önmagaddal.Ha nem vagy megelégedve a testsúlyoddal próbálj mozogni...lehetne valami tánc, vagy valami most divatos sport...a hányás tényleg nem a legjobb megoldás...ezen gondolkozz el egy kicsit.Biztos vagyok benne, hogy értékes lány vagy, csak most van ez a problémád, de túl leszel rajt, ne félj...

Sok sikert kívánok!!

2008. jún. 22. 15:31
 30/58 anonim ***** válasza:
67%

Bármi is a véleményetek, miért nem lehet kedvesen és jóindulattal közölni? Hogy higgye el a kedves kérdező, hogy nem kötekedésből válaszoltok, ha "dögölj meg!" mondatokkal fűszerezitek?!

Kedves kérdező, neked 2 dolgot mondanék.

1; Ha nem könnyű is, a jószándékkal írt véleményeken gondolkodj el a picit. A barmokat meg válaszra se méltasd:( De sokan írtak itt nem "hülyéző" válaszokat...

2; a kérdésed meg megértem, szerintem ez alkati kérdés is. Néha szeretnék hányni (én egészségügyi okból. annyira rosszul tudok lenni, s hányingerem van néha, hogy érzem, hogy megkönnyebbülés lenne - de úgy sem megy.), de nem megy. Van akinek ez nehéz, ez alkati kérdés is:) De nem is baj ez: hányni rossz. Inkább a hashajtó.

2008. jún. 22. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!