Hogyan hánytassam magam?
Ha valakinek akkor aztán nekem vannak súlygondjaim...163cm hez 95 kiló...de eszembe sem jutna, hogy ilyneket tegyek magammal...tényleg az a legfontosabb, hogy ki legyen békülve az ember önmagával.Én jól vagyok magammal,harmóniában, és egy boldog párkapcsolatban.
Szerintem sem kéne oltogatni a kedves kérdezőt.
Szia, amúgy!Most megszólítalak, hogy bár nem vagyok benne átérzem a helyzeted, biztosan csalódtál sokat és rosszul bántak veled.De próbálj jóban lenni önmagaddal.Ha nem vagy megelégedve a testsúlyoddal próbálj mozogni...lehetne valami tánc, vagy valami most divatos sport...a hányás tényleg nem a legjobb megoldás...ezen gondolkozz el egy kicsit.Biztos vagyok benne, hogy értékes lány vagy, csak most van ez a problémád, de túl leszel rajt, ne félj...
Sok sikert kívánok!!
Bármi is a véleményetek, miért nem lehet kedvesen és jóindulattal közölni? Hogy higgye el a kedves kérdező, hogy nem kötekedésből válaszoltok, ha "dögölj meg!" mondatokkal fűszerezitek?!
Kedves kérdező, neked 2 dolgot mondanék.
1; Ha nem könnyű is, a jószándékkal írt véleményeken gondolkodj el a picit. A barmokat meg válaszra se méltasd:( De sokan írtak itt nem "hülyéző" válaszokat...
2; a kérdésed meg megértem, szerintem ez alkati kérdés is. Néha szeretnék hányni (én egészségügyi okból. annyira rosszul tudok lenni, s hányingerem van néha, hogy érzem, hogy megkönnyebbülés lenne - de úgy sem megy.), de nem megy. Van akinek ez nehéz, ez alkati kérdés is:) De nem is baj ez: hányni rossz. Inkább a hashajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!