Hogy hánytassam magam?
igen tudom hogy volt már róla szó itt el is olvastam minden bejegyzést meg tudom mennyire veszélyes de nekem 2-3 hónapon belül radikálisan le kell fogynom! kb 15-20 kilót! csak olyanok írjanak lécci akik tudnak jó módszert rá h hánytassam magam! próbáltam ledugni pár újjam meg fogkefe stb de nekem azon kívül h megfájdult a gyomrom meg a könnyem jött ki semmit nem értem el vele :S
előre is köszi! 19/F
Hánytatás nélkül is fogyhatsz ennyi idő alatt 15-20 kilót, ha nagyon kövér vagy és mindent jól csinálsz.
Egyébként miért olyan sürgős a dolog?
"nem akarok bulémiás lenni csak szeretnék lefogyni"
Azzal az erővel én sem szeretnék tüdőrákot, de nap mint nap a 4 sávos út mellett gyalogolok. Vagy nem szeretnék függő lenni, de minden nap megeszek 3 sajtburgert és megiszok fél liter kólát. Esetleg nem szeretnék székrekedést, de egy héten csak egyszer megyek wc-re. stb.
Szerintem Te kedves cikkíró, nem is gondoltad át rendesen ezt a dolgot, mielőtt papírra vetetted.
A hánytatásnak sok, a fentebb írt következményei is lehetnek.
Fiatal vagy még, hogy így tedd tönkre az egészséged.
Ha kövér vagy, annak oka van, persze ha nem egészségügyi.
Próbáld a napi étkezésed úgy beosztani, hogy reggeli, ebéd vacsora.
Van olyan mondóka, hogy reggel egyél úgy mint egy király, délben mint egy nemes, este úgy, mint egy koldus.
A vacsora ne legyen este hat után.
Ha mégis megéheznél, akkor csak is szigorúan gyümölcs.
Kitartás barátom, és ha nő van a dologban, akkor pláne figyelj oda, mert szíved választottja, nem beteg emberre vágyik, hanem egy egészségesre.
Tényleg! Nehogymár egy nő miatt... :D
Amúgy az előző válaszoló módszerével fogytam 10 kilót, szóval működik. :)
Nézz fel a szopoalarc.hu-ra, attól garantáltan elhányod magad.
Bocs a poénért.
Inkább azt mondd meg, miért olyan fontos, hogy gyorsan lefogyj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!