Hogyan hánytassam meg magam?
Figyelt kérdés
Néha előfordul, hogy elszalad velem a ló és rendesen bezabálok. Ilyenkor nagyon rosszul érzem magam, remegek, hányingerem van, de mégse tudok hányni. Félreértés ne essék, nem vagyok se anorexiás, se bulimiás, de ilyenkor (nagyritkán!) jól jönne, ha a hánnyásal tudnék könnyíteni magamon, mert ilyenkor tényleg nem érzem jól magam testileg. Tudna valaki valami jó hánytatószert ami tényleg hatásos és azonnal hat? Van patikába erre vmi gyógyszer/hánytatószer? Sós kávét már próbáltam, de az nem jött be. Ha az ujjamat ledugom a torkomon akkor se tudok hányni... Kérlek segítsetek.2011. okt. 4. 18:17
2/24 anonim válasza:
Ne az ujjad dugd le. Az öszes ujadd dugd le és ingereld ott a torkod.
3/24 anonim válasza:
Hidd el menni fog. Ingereld a torkod ugy hogy két ujad bedugof és gyorsan ki be mozgatod úgy hogy lenyomod a nyelved hátul a torkodnál. Ingerelni fog.
4/24 anonim válasza:
semmi félreértés nincs, így kezdődik a bulimia
a zabálás közben igyál pár pohár citromos vizet, rögtön nem fogsz annyit enni
6/24 anonim válasza:
Friss nyers tojás, a lényeg, hogy a sárgája egészbe legyen!
7/24 anonim válasza:
Nem akarok beleszólni, de a friss nyerstojástól nem lehet szalmonellát kapni?
8/24 anonim válasza:
Most komolyan: nem lenne egyszerűbb, hogyha érzed, hogy tele vagy, egyszerűen nem zabálsz tovább??? Fejezd be a hánytatásról való képzelgéseid!
9/24 anonim válasza:
Szódabikarbóna! Egy pohár vízben oldd fel, én pl. ha már csak rágondolok is hányingerem van.
10/24 anonim válasza:
Vannak youtube-on olyan videók amitől biztos rádjön a hányinger, nézegess olyanokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!